Neler Yeni

Windows sıfırlama esnasında hata alımı

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
Merhabalar,

Win 10 kullanıcısıyım bilgisayarımı satmak için hazırlarken windows 10 ayarlar üzerinden sıfırlamayı denedim sıfırlama işlemi %100 olduktan sonra bir sonraki adımda elektrikler kesildi ve bilgisayarı tekrar açtığımda windows kurulamadı tarzında bir hata almaya başladım ve hatayı onayladıgımda yeniden başlayıp aynı hatayı vermeye devam ediyor. Bios boot ederek format atarsam düzelir mi?

Merhabalar,

Win 10 kullanıcısıyım bilgisayarımı satmak için hazırlarken windows 10 ayarlar üzerinden sıfırlamayı denedim sıfırlama işlemi %100 olduktan sonra bir sonraki adımda elektrikler kesildi ve bilgisayarı tekrar açtığımda windows kurulamadı tarzında bir hata almaya başladım ve hatayı onayladıgımda yeniden başlayıp aynı hatayı vermeye devam ediyor. Bios boot ederek format atarsam düzelir mi?
Bios u boot etmeden önce kurtarma modunda başlatabiliyorsan eğer, yeniden sıfırlama işlemine başa. Sıfırdan windows temiz kurulum yapar ve hata muhtemelen düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Arda Ağdemir
Merhabalar,

Hocam bence biosla falan uğraşma kesin çözüm sağlamayabilir. Anladığım kadarıyla elektrik kesintisinden dolayı sistem dosyaları hasar görmüş o yüzden start alamıyosun. Bir usb ye win10 yükle ve usb den formatla pc yi

Win10 ISO dosyası
Bunu indir hocam yanlış hatırlamıyorsam 4-4.5 gb kadar bi dosya
Daha sonra usb ye yazmak için rufus indir
Rufus 3.9 sayfada aşağı indiğinde 3.9 linki var ordan indirebilirsin.
Usb en az 4gb olması gerekir ama 8 likle yap bence bu işlemi.Usb yi taktıktan sonra iso dosyasını rufus yardımı ile usb ye yazıcaksın. Daha sonra pc yi tekrar başlatıp boot ekranından usb ile başlata tıklayarak format atmaya başlıcaksın.
Sisteminin boot penceresi için kullanılan tuşlara internetten bakabilirsin. Kolay gelsin

zeken

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Burak UÇAR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral win10 orjinal usb flashım var dırekt takıp formatlıyorum o halde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri