Neler Yeni

WINDOWS SIFIRLAMA SORUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emrullah Uyğur
MERHABA ARKADAŞLAR GEÇENLERDE ABDULLAH ABİNİN PAYLAŞTIGI 5300 TL LİK SISTEMI SATIN ALDIM . SİSTEMI ACTIGIMDA WINDOWS KURULUYDU . SONRADAN SISTEME 1 TANE 500 GB HDD TAKTIM VE BİLGİSAYARI SIFIRLAMAK ISTEDIM CUNKU HDD YE KURUCAKTIM WINDOWSU . WINDOWSU SIFIRLAMA YERINE GIRDIM ORDA HERSEYI DUZGUN YAPTIM AMA C SÜRÜCÜSÜ ( SSD YE YÜKLÜ OLAN WINDOWS SÜRÜCÜSÜ ) SIFIRLANICAKLAR ARASINDA GÖZÜKMÜYORDU . WİNDOWSU SIFIRLADIM AMA KURULUM MURULUM YAPMADAN DIREK BENI HOŞGELDINIZ SAYFASINA YÖNLENDİRDİ . ŞİMDİ SORUN ŞU WINDOWSU BEN SIFIRLAYIP HDD YE KURMAK ISTIYORUM AMA SIFIRLARKEN SSD SÜRÜCÜSÜ SIFIRLANICAKLAR ARASINDA GÖZÜKMÜYOR . YARDIMCI OLURSANIZ GERÇEKTEN COK SEVINIRIM HEPINIZE İYİ FORUMLAR

Sinanbey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
Sinan sivrikaya
Hddye neden kurmak istiyorsun yavaş çalışır

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
HDD'ye kesinlikle kurmanı tavsiye etmiyoruz sistemin yavaş çalışır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emrullah Uyğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdır dostum eyvallah HDD ye kurmaktan vazgeçtim . Ama sıfırlarken nasıl SSD yi de sıfırlayabilirim . En azından kendım kurayım SSD ye .

Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
D D
bu bir sorun değil windowsu sıfırlamak istersen zaten başka başka bir diste kuramazsın .Bunu yapmak istersen ssd yi biçimlendirip hdd ye sıfırdan windows kurmalısın

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,362
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Mesajın tamamını büyük harflerle yazmak yasak. Düzenle lütfen.

Death Mark

80+ Bronze
Tamamdır dostum eyvallah HDD ye kurmaktan vazgeçtim . Ama sıfırlarken nasıl SSD yi de sıfırlayabilirim . En azından kendım kurayım SSD ye .
Format atarken başka diski seçip kurulum yaparsın. Sıfırlama yaparken bu durum söz konusu değil. Sadece sistem ilk kurulduğu zamanına kendini sıfırlıyor diyebiliriz.
İşletim sistemi elinizdeki SSD'de lütfen kurulu kalsın.

Top Bottom