Çözüldü✓ Windows Sürücü Görmeme

emirhank7

80+
Reaksiyon skoru
58
ya dostlar elimde b450mk + 2200G vardı. linux kurdum calıstı. win kuramadım. simdi b550m pro vdh + 5600G aldım yine windows sürücü görmüyor ben delirecem artık durduk yere 5k daha verdim ben napıcam yakınımda internet kafe yok. windows harici de oyun oynanmıyor napacam yardım edin

kardom windows 11 mi kurmaya çalışıyon?

ya dostlar elimde b450mk + 2200G vardı. linux kurdum calıstı. win kuramadım. simdi b550m pro vdh + 5600G aldım yine windows sürücü görmüyor ben delirecem artık durduk yere 5k daha verdim ben napıcam yakınımda internet kafe yok. windows harici de oyun oynanmıyor napacam yardım edin
Aldığın hatanın fotosunu at 2 konudur sürücü sürücü diyip duruyorsun sana format atıcaz forumda az kaldı.

Ekler

• 9567.webp
    9567.webp
    247.5 KB · Hit: 9
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

usta yok iste goremiyor sadece goremiyor baska hicbi sorun yok
O tiki kaldırınca sürücüyü görebiliyor musun?

Allah aşkına bu aşamaya gelene kadar video çekip youtubea liste dışı yükleyip bana link atsana

kardom windows 11 i 24h2 olarak indir tekrar yaz ve açılış ekranında sol altta eski tip windows kurulumu diyor onu seç görüyor bende de aynı durum olmuştu böyle düzelttim dener misin bi kardo birde o donanımla uyumlu olmayanı sakla şeysini kapar mısın kardom

O tiki kaldırınca sürücüyü görebiliyor musun?

Allah aşkına bu aşamaya gelene kadar video çekip youtubea liste dışı yükleyip bana link atsana
yok göremiyorum her türlü yöntemi denedim de sorun rufus ile yazdırmamam olabilirmi. ona gore linux kurup sonra rufus kurmaya calisacam

kardom windows 11 i 24h2 olarak indir tekrar yaz ve açılış ekranında sol altta eski tip windows kurulumu diyor onu seç görüyor bende de aynı durum olmuştu böyle düzelttim dener misin bi kardo birde o donanımla uyumlu olmayanı sakla şeysini kapar mısın kardom
deneyecem kral

yok göremiyorum her türlü yöntemi denedim de sorun rufus ile yazdırmamam olabilirmi. ona gore linux kurup sonra rufus kurmaya calisacam
Rufusla yazdırma media creation tool ile dene

he kral o windowsmus zaten benim denedigimde

Rufusla yazdırma media creation tool ile dene
linuxta acilmiyor creation..

he kral o windowsmus zaten benim denedigimde

linuxta acilmiyor creation..
Olmazsa sen Bi video çeksene neyi yanlış oluyor görelim intel işlemci kullanmıyorsun ki VMD gereksin

Geri