Neler Yeni

windows u silemiyorum

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
ssd de windows kurulu ve gelen güncelleme ile windows başlatılamıyor silmeye çalışıyorum olmuyor format atmaya çalışıyorum atılmıyor başka windows kurulu falan filan diyor ve attırtmıyor kafayı yemek üzereyim disk yöneticisindende silinmiyor kaldı öyle ssd içindeki fotoğrafları siliyorum geri geliyorlar yada oyunumu siliyorum oyun diske geri geliyor ne windows yükelyebiliyorum ne biçimlendirebiliyorum nede diski silebiliyorum allah belasını versin böyle updatenin
Mesaj otomatik birleştirildi:

nasıl silicem bu windowsu kilitlendi ssd öylece KAFAYI YİCEM

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ayarlardan sıfırla demeyi denedin mi? oradan sıfırlayınca belki format atmana izin verir.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlardan sıfırla demeyi denedin mi? oradan sıfırlayınca belki format atmana izin verir.
ayarlardan sıfırla derken ?

denediklerim biçimlendir format atarken disk seçme bölümünden sil cmd den seçip sil dis yöneticisinden sil bunları denedim hiçbiri olmadı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
ayarlardan sıfırla derken ?
başlat-ayarlar-güncelleştirme ve güvenlik-kurtarma-bu bilgisayarı sıfırlayın. daha sonra her şeyi sil diyerek sıfırlayabilirsin. ondan sonra tekrar format atmayı dene.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
başlat-ayarlar-güncelleştirme ve güvenlik-kurtarma-bu bilgisayarı sıfırlayın. daha sonra her şeyi sil diyerek sıfırlayabilirsin. ondan sonra tekrar format atmayı dene.
c yi temizliyor o ben d yi temizleyeceğim

1621348661753.png
birde bu hata var

discord varmı sesli gelebilirmisin erkanımı açayım daha kolay olur

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
windows c'de yüklü ve sen d'yi mi silmek istiyorsun?
iki disktdede windows yüklü ve d diskindeki windows bozuldu diğer pc den söktüm çünkü pc açılıyordu ama windows başlamıyordu biosa giremediğim için formatta atamadım kendi diskimi taktım açıldı pc biosa girip format atmayı denedim olmadı çünkü windows yüklü silmeyi denediğimde içindeki hiç bir dosya silinmiyordu kendi pcme taktım şimdi iki diskide gene olmuyor silinmiyor bu laner şey saat 13 den beri şuna uğraşıyorum az daha uğraşırsam kafayı sıyırıp ssd yi camdan aşşağı fırlatacağım

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
discord varmı sesli gelebilirmisin erkanımı açayım daha kolay olur
şu an işteyim o yüzden sesli konuşamam ama sorunun çözümü çok basit. hemen tarif ediyorum.

öncelikle cmdyi aç, daha sonra diskpart yaz. disk part açılınca list disk yaz. diskler listelenecek. silmek istediğin diski seçmek için select disk x (x yerine silmek istediğin diskin numarası 0-1-2-3 gibi) daha sonra clean yaz. disk tamamen silinecek. disk yönetiminden yeni bölüm oluşturabilirsin.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
windows c'de yüklü ve sen d'yi mi silmek istiyorsun?
oradamısın

şu an işteyim o yüzden sesli konuşamam ama sorunun çözümü çok basit. hemen tarif ediyorum.

öncelikle cmdyi aç, daha sonra diskpart yaz. disk part açılınca list disk yaz. diskler listelenecek. silmek istediğin diski seçmek için select disk x (x yerine silmek istediğin diskin numarası 0-1-2-3 gibi) daha sonra clean yaz. disk tamamen silinecek. disk yönetiminden yeni bölüm oluşturabilirsin.
dostum denediğimi söyledim ondada hata veriyor hatta hatayı atayım 1 dk

1621348963899.png

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
oradamısın

dostum denediğimi söyledim ondada hata veriyor hatta hatayı atayım 1 dk

Alıntıyı görüntüle
çok ilginç.

Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş > Performans > Gelişmiş > Sanal Bellek buranın ekran görüntüsünü atarmısın?

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
çok ilginç.

Gelişmiş Sistem Ayarları > Gelişmiş > Performans > Gelişmiş > Sanal Bellek buranın ekran görüntüsünü atarmısın?
1621349367860.png

çok ilginç.

burayımı

1621349609074.png
konuyu 3-4 kez yükselttim bakan olmadı açalı konuyu 2-3 saat geçti forumun en dip köşelerine indi konu spam falan yaptığım yok sorunu çözemedim ve tekrar konu açtım yükselt bitti

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular