Windows un kendi sitesindeki yükleme aracı ile format USB si hazırladım ama format atınca ekran gidiyor ve srt trail txt hatası veriyor biri USB de veya dosyada sorun olduğu için olabilir dedi başka nereden indirebilirim?
Windows un kendi sitesinde var direk çıkıyor Windows yükleme aracı diyekanka hangi programdan yazdın
USB yi yeni almıştım içi boştu.USB'de sadece format ile ilgili dosyalar olsun.
kanka usb ye yazarken windows yükleme aracı ile mi yazdın eğer böyle yazdıysan hata olabilir rufus ile denemeni öneririrmWindows un kendi sitesinde var direk çıkıyor Windows yükleme aracı diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
USB yi yeni almıştım içi boştu.
Aynen kendisi otomatik yazıyordu o. Şimdi rufus ile yapayım diyorum ama iso dosyasını nereden indireceğim? Microsoft un sitesinde sadece Windows yükleme aracı gözüküyor iso dosyası indirme yeri yok.kanka usb ye yazarken windows yükleme aracı ile mi yazdın eğer böyle yazdıysan hata olabilir rufus ile denemeni öneririrm
windowsun yükleme aracında usb flash sürücüyü seç ve iso dosyasını indir sonra da rufus ile usb ye yazAynen kendisi otomatik yazıyordu o. Şimdi rufus ile yapayım diyorum ama iso dosyasını nereden indireceğim? Microsoft un sitesinde sadece Windows yükleme aracı gözüküyor iso dosyası indirme yeri yok.