Neler Yeni

Windows'u ayarlardan sıfırlamak her şeyi siler mi?

coldplay

80+ Bronze
Orijinal windowsu ayarlardan sıfırlayarak her şey silinir mi? HDD için her şey silinse bile bir bölümde eski kayıtlar duruyor diye bir şey duymuştum SSD için de bu geçerli mi? Geçerli ise SSD'yi tamamen nasıl temizlerim? Tüm geçmiş dahil.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,236
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Orijinal windowsu ayarlardan sıfırlayarak her şey silinir mi? HDD için her şey silinse bile bir bölümde eski kayıtlar duruyor diye bir şey duymuştum SSD için de bu geçerli mi? Geçerli ise SSD'yi tamamen nasıl temizlerim? Tüm geçmiş dahil.
Geçmiş Derken nasıl hocam birde ssdnin tamamen sıfırlanmasını istiyorsanız temiz kurulum yapmanız gerek bunun için en az 16 gb olan bir flash bellek alın
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 windows 10 isterseniz bu link
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 windows 11 istersenizde bu link
windows 11 kısmında yükleme medyası oluştur seçeneğinden indirmeniz gerek windows 10 linkinde öyle bi dert yok

Phanzox

80+ Silver
Ayarlardan sıfırlamayı boş ver remiz kurulum ilede %100 silinmez. En temize yakın olması için secure erase yapmalısın. İnternette bir çok makale mevcut bakabilirsin.

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayarlardan sıfırlamayı boş ver remiz kurulum ilede %100 silinmez. En temize yakın olması için secure erase yapmalısın. İnternette bir çok makale mevcut bakabilirsin.
Geçmiş Derken nasıl hocam birde ssdnin tamamen sıfırlanmasını istiyorsanız temiz kurulum yapmanız gerek bunun için en az 16 gb olan bir flash bellek alın
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 windows 10 isterseniz bu link
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows11 windows 11 istersenizde bu link
windows 11 kısmında yükleme medyası oluştur seçeneğinden indirmeniz gerek windows 10 linkinde öyle bi dert yok
windowsum orijinal ve etkinleştirilmiş durumda nasıl usb ile temiz kurulum yapacağım ve iso indirme yerinde hangi bölümü seçmem gerek?

Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma bu mu

Windows 11 Disk Görüntüsünü (ISO) İndirme bu mu?

@EFI Shell @Furkanozr siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,236
İsim
Emre
Discord
necromancerr
windowsum orijinal ve etkinleştirilmiş durumda nasıl usb ile temiz kurulum yapacağım ve iso indirme yerinde hangi bölümü seçmem gerek?

Windows 11 Yükleme Medyası Oluşturma bu mu

Windows 11 Disk Görüntüsünü (ISO) İndirme bu mu?

@EFI Shell @Furkanozr siz biliyorsanız yardımcı olur musunuz
yükleme medyası oluşturma hocam ben ondan yapıyorum kendim

coldplay

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yükleme medyası oluşturma hocam ben ondan yapıyorum kendim
Tamam sağ olun dikkat etmem bilmem gereken bir şey var mı?
Ürün anahtarı gerekiyor mu bu arada? komut istemcisi ile denedim de ulaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Necromancerr

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,236
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Necromancerr
hocam deneme sürümü olarak indirirsiniz cmd ile yaparsınız kodları ben burdan atarım kod yok tarzı bişey diyor orda ona basarsınız sorduğunda

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,236
İsim
Emre
Discord
necromancerr
ama bilgisayarım orijinal windowsa sahip iptal olmasın? riske atmak istemiyorum
orjinal windows derken windowsla berabermi geldi ? öyleyse eğer anakarta gömülüdür key gene arkadaşlara sorun benim bildiğim key gömülü oluyo anakarta öyle

coldplay

80+ Bronze
orjinal windows derken windowsla berabermi geldi ? öyleyse eğer anakarta gömülüdür key gene arkadaşlara sorun benim bildiğim key gömülü oluyo anakarta öyle
evet windows ile beraber geldi anakarta gömülü olacaktır da sizin söylediğiniz yöntemle temiz kurulum yaparken ne olacak onu biliyor musunuz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,236
İsim
Emre
Discord
necromancerr
evet windows ile beraber geldi anakarta gömülü olacaktır da sizin söylediğiniz yöntemle temiz kurulum yaparken ne olacak onu biliyor musunuz
o kadarını bilmiyorum hocam benim hiç anakarta gömülü gelmedi normal kurarsınız gene aynı şekilde

Top Bottom