V VeeqX 80+ Bronze Katılım 3 Kasım 2020 Mesajlar 517 Dahası Reaksiyon skoru 190 İsim Ali Karaca 30 Ocak 2021 #27 Leade yazmış: Dediğim şeyde satın almıyorsun ki, orada yazan kodları yazıyorsun, bitti. Devamı için tıklayın... Ben o dediğin olayı yapmaya çalıştım ancak windows sürümünü bulamadım yardımcı olur musun?
Leade yazmış: Dediğim şeyde satın almıyorsun ki, orada yazan kodları yazıyorsun, bitti. Devamı için tıklayın... Ben o dediğin olayı yapmaya çalıştım ancak windows sürümünü bulamadım yardımcı olur musun?
Mr. Edri 80+ Platinum Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 15,550 En İyi Cevap 26 Dahası Reaksiyon skoru 23,307 Yaş 20 İsim . 30 Ocak 2021 #28 VeeqX yazmış: Ben o dediğin olayı yapmaya çalıştım ancak windows sürümünü bulamadım yardımcı olur musun? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Sürümünüz windows 10 pro, rehberde onun için yazan kodu yazmayı deneyin.
VeeqX yazmış: Ben o dediğin olayı yapmaya çalıştım ancak windows sürümünü bulamadım yardımcı olur musun? Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Sürümünüz windows 10 pro, rehberde onun için yazan kodu yazmayı deneyin.