Hocam yapmayın be 50 lirada mı yok diyelim ki yok windows yazısı olsa ne olur olmasa ne olur maaş alınca etkinleştirme yaparsınızpara bitti
sadece yasal olarak kaldırılıyor mu diye sordum kaldırılmıyorsa s.et, dediğin gibi param olunca key alırım.Öyle bir şey yok crack Windows gibi saçmalıklar yapma internette çok ucuza Windows keyler var onları al en son 30-50 lira falandı şimdi ne kadar bilmiyorum
kms sunucuları vardı kapalı onlardan yapabilirsin ama neden 50 lira bile vermek istemediniz anlamadım ben şahsen bir daha uğraşmıyorsunuz direkt anakarta gömülüyor çünkü.para bitti
hayır kaldırılmıyor maalesefsadece yasal olarak kaldırılıyor mu diye sordum kaldırılmıyorsa s.et, dediğin gibi param olunca key alırım.
alacağım bi kaç bişi var anca onlara yetiyor parakms sunucuları vardı kapalı onlardan yapabilirsin ama neden 50 lira bile vermek istemediniz anlamadım ben şahsen bir daha uğraşmıyorsunuz direkt anakarta gömülüyor çünkü.
evet hocam normalde bunu kullanıyordum da sanki windowsu yavaşlatıyor gibi zaten win etkinleştirmek istemiyorum sadece yazının gitmesini istiyorum.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Aynen hocam öyle yapın malesef kaldırılmıyorsadece yasal olarak kaldırılıyor mu diye sordum kaldırılmıyorsa s.et, dediğin gibi param olunca key alırım.
birde şunu etkinleştirdikten sonra tam hatırlamıyorum sertifika mertifika hakkında bir şeyler diyor evet hayır seçenekleri çıkıyor ama 1 tane değil 20-30 tane arka arkaya açılıyor.Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
normalde evet hayır çıkmıyor 2-3 tane yazı çıkıyor otomatik şekilde etkinleştiriyorbirde şunu etkinleştirdikten sonra tam hatırlamıyorum sertifika mertifika hakkında bir şeyler diyor evet hayır seçenekleri çıkıyor ama 1 tane değil 20-30 tane arka arkaya açılıyor.
Sağlamlisans güzel site tavsiye ederim
https://www.saglamlisans.com/urun/windows-11-pro-key-satin-al/ site bu doğru muyum?Sağlamlisans güzel site tavsiye ederim
ekran görüntüsünü bulabilirsem atıcam hocam dediğim şeyinormalde evet hayır çıkmıyor 2-3 tane yazı çıkıyor otomatik şekilde etkinleştiriyor