gorkemoguz5367
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Ne kadar bekletiyor ?Windows u kapat dediğimde bu yazı çıkıyor fakat windows kapanmıyor neden olabilir yardımcı olur musunuz ?
Kaç dakikadır böyle?Windows u kapat dediğimde bu yazı çıkıyor fakat windows kapanmıyor neden olabilir yardımcı olur musunuz ?
Ne kadar bekletiyor ? 15 dk bekledim kapanmayınca güç düğmesine basılı tutup kapattım
virüs taraması yaptım virüsü sildi fakat halen aynıVirüs yoktur inş. bende bir ara virüs vardı sonradan formatlayınca düzeldi ama paniklemeyin bi tarama yapın yoksa başka şeyden de kaynaklanabilir orjinal windows mudur
15 dk bekledim kapanmayınca güç düğmesine basılı tutup kapattım sonra bir kaç defa denedim hep böylewindowsun kapatmasını önleyen arka plan uygulamaları veya servisler olabilir böyle kalıp sonra reset mi atıyor pc ne yapıyor ?
komik değilGörkem: Kapansana olm
Windows: Kapanmıyom
Görkem:
15 dk bekledim kapanmayınca güç düğmesine basılı tutup kapattım bir kaç defa denedim hep böyle idi buKaç dakikadır böyle?
geri yükleme noktası daha oluşturmamıştım genede dönebilir miyimbir formata gitsen iyi olur veya sistem geri yükleme
komikkomik değil