Neler Yeni

Windowsu kurarken yeni bir disk oluşturmadan (c diski) olarak kullanabilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
Selamlar, yeni bir bilgisayar alıyorum ve daha önce hiç Windows kurmadığım için sizden yardım isteyeceğim. 500 GB SSD'ye sahip bir sistem satın alıyorum Windows'u kurmak için flash bellek hazırladım. Disklere ayırma bölümünde hiçbir seçeneği değiştirmeden "ileri" seçeneğine tıklarsam Windowsu 500 GB'lık SSD'ye kurmuş olur muyum? Yani kısacası 500 GB alanı ayırmadan sadece tek bir disk olarak nasıl kullanabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Selamlar, yeni bir bilgisayar alıyorum ve daha önce hiç Windows kurmadığım için sizden yardım isteyeceğim. 500 GB SSD'ye sahip bir sistem satın alıyorum Windows'u kurmak için flash bellek hazırladım. Disklere ayırma bölümünde hiçbir seçeneği değiştirmeden "ileri" seçeneğine tıklarsam Windowsu 500 GB'lık SSD'ye kurmuş olur muyum? Yani kısacası 500 GB alanı ayırmadan sadece tek bir disk olarak nasıl kullanabilirim?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Evet ama bazen dll hatasi veriyor onun için yeni diyin hiçbirşey ellemeden evete basın direk geçin sıkıntı olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ama bazen dll hatasi veriyor onun için yeni diyin hiçbirşey ellemeden evete basın direk geçin sıkıntı olmaz
Teşekkür ederim, gerçekten çok yardımcı oldunuz. İçim rahatladı gerçekten :).

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,762
Üyeler
168,028
Son üye
ahmetbaskancan23
Top Bottom