Neler Yeni

Windowsu kurup yeniden başlattıktan sonra tekrar Bios ekranına dönmesi

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
Arkadaşlar merhaba. Gamegarajdan yenı freedos bilgisayar aldım. Windowsu usb ye kurup bılgısayarın bıos ekranında prıorıty yaptıktan sonra windowsu kurdum.
Ama yeniden başlattıktan sonra usb'yi çıkartmazsam tekrar kurulum sayfasına atıyor; Usb'yi yeniden başlattıktan sonra çıkartırsam da bios ekranına atıyor. Ne yapacağımı bir türlü çözemedim lütfen yardım edin.

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
USB belleği çıkaracaksınız kurulum bittikten sonra. Sonrasında HDD veya SSD nereye kurduysanız orayı boot edin.

Sanrı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Selim Çelik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
USB belleği çıkaracaksınız kurulum bittikten sonra. Sonrasında HDD veya SSD nereye kurduysanız orayı boot edin.

USB belleği çıkaracaksınız kurulum bittikten sonra. Sonrasında HDD veya SSD nereye kurduysanız orayı boot edin

nasıl yapcagımı bılmıyorum bu konularda cok bılgı sahıbı degılım ınternette ızledıgım rehber vıdeolarında yenıden baslattıktan sonra dırekt olarak bolge seçmeyle devam edıyordu bende bıosa devam edıyor canımı cok sıktı bu durum

SIR_INDO_SCARF

80+ Silver
nasıl yapcagımı bılmıyorum bu konularda cok bılgı sahıbı degılım ınternette ızledıgım rehber vıdeolarında yenıden baslattıktan sonra dırekt olarak bolge seçmeyle devam edıyordu bende bıosa devam edıyor canımı cok sıktı bu durum
Direk biostan hangi diske kurduysanız onu boot etmeniz yeterli.

Top Bottom