Neler Yeni

Windows'u nereye yüklemek istiyorsunuz?

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
Şimdi ben 223 gb yazana tıklayıp ileri mi diyim
biçimlendir yaptıysan ilerle de windows kurulacaktır, kurulduğunda yeniden başlayacaktır, o sırada usb belleği çıkar. windows açıldığında hdd yi görmezse beni etiketle söylerim yapman gerekeni.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erdem Aydoğan
Tamamdır şimdi orada yazan bütün disklere sırasıyla tıklayıp sil yazana bas. En son 2 tane disk kalacak. Sürücü 0 ayrılmamış alan ve Sürücü 1 ayrılmamış alan olacak. Sürücü 1 ayrılmamış alan yazana tıklayıp yeni yazana bas. Ondan sonra sana boyut ekranı gelicek. Ona dokunmadan uygula de. Ondan sonra Sürücü 1, 2 ya da 3 parçaya ayrılacak. Ayrıldıktan sonra Sürücü 1 deki en yüksek GB içerene tıklayıp İleri de. (Sürücü 0'a dokunma Windows'u kurduktan sonra aktif edeceğiz.)
Şimdi silinen herşeyi sildim böyle oldu sonra napcam sırayla gidelim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Şimdi silinen herşeyi sildim böyle oldu sonra napcam sırayla gidelim
Şimdi Sürücü 1 yazana tıklayıp alttaki seçeneklerden yeni yazana bas hocam. Boyut ekranı gelicek ona dokunma direk uygula de. Ondan sonra 2 ya da 3 parçaya ayıracak. Ayırdıktan sonra Sürücü 1'de ki en yüksek GB içerene ileri de. (Sürücü 0'a dokunma formattan sonra aktif edeceğiz.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erdem Aydoğan
Tamamdır şimdi orada yazan bütün disklere sırasıyla tıklayıp sil yazana bas. En son 2 tane disk kalacak. Sürücü 0 ayrılmamış alan ve Sürücü 1 ayrılmamış alan olacak. Sürücü 1 ayrılmamış alan yazana tıklayıp yeni yazana bas. Ondan sonra sana boyut ekranı gelicek. Ona dokunmadan uygula de. Ondan sonra Sürücü 1, 2 ya da 3 parçaya ayrılacak. Ayrıldıktan sonra Sürücü 1 deki en yüksek GB içerene tıklayıp İleri de. (Sürücü 0'a dokunma Windows'u kurduktan sonra aktif edeceğiz.)
İleri demeden önce tekrardan fotoğraf atarsan olmuş ya da olmamış diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

İleri demeden önce tekrardan fotoğraf atarsan olmuş ya da olmamış diyebilirim.
Olmuş mu böyle mi yapcam

Ekler

• IMG_20230508_001312.jpg
    IMG_20230508_001312.jpg
    170.4 KB · Hit: 54
  • IMG_20230508_001312.jpg
    IMG_20230508_001312.jpg
    170.4 KB · Hit: 50

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Bölüm oluşturduktan sonra diğer bölümleri niye sildin hocam? Sürücü 1 Bölüm 1 yazanı sil ve tekrardan yukarıda yazdığımı uygula hocam.

Sen silmemiş olabilirsin bu arada. Ayrılmamış Alan diye hiç disk vermemiş. İleri de bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erdem Aydoğan
Bölüm oluşturduktan sonra diğer bölümleri niye sildin hocam? Sürücü 1 Bölüm 1 yazanı sil ve tekrardan yukarıda yazdığımı uygula hocam.
Yaptım fakat 1,2,3 parçaya felan ayrılmıyor numara verebilirsen eğer whatsap üzerinden konuşalım daha rahat

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Yaptım fakat 1,2,3 parçaya felan ayrılmıyor numara verebilirsen eğer whatsap üzerinden konuşalım daha rahat
Şimdi farkettim bende direk Sürücü 1 Bölüm 1 yazanı seçip ileri de hocam.

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,986
İsim
Emre Zengin
Tamam dedim şuan kurulum oluyor D diski gelicek demi kurulum bitince
Kurulum bittikten sonra D diski aktif olmayacak. Onu da aktif etmek için görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimi yazana gir hocam. Girdikten sonra siyah yazı tonunda Disk 0 Ayrılmamış Alan göreceksin. Ona sağ tıklayıp Yeni basit birim oluştur diyeceksin. Dedikten sonra hiçbir şeye dokunmadan evet ya da ileri de. (Disk adı verme yeri çıkacak istersen orada adını Yerel Disk olarak değiştirebilirsin.) Sonra diskin aktif olacak.

Bu arada HDD ve SSD'nin SATA kablolarını anakarta ters bağlamışsın. SSD'yi SATA 1'e, HDD'yi SATA 2'ye takabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Erdem Aydoğan
Kurulum bittikten sonra D diski aktif olmayacak. Onu da aktif etmek için görev çubuğundaki Windows logosuna sağ tıklayıp Disk Yönetimi yazana gir hocam. Girdikten sonra siyah yazı tonunda Disk 0 Ayrılmamış Alan göreceksin. Ona sağ tıklayıp Yeni basit birim oluştur diyeceksin. Dedikten sonra hiçbir şeye dokunmadan evet ya da ileri de. (Disk adı verme yeri çıkacak istersen orada adını Yerel Disk olarak değiştirebilirsin.) Sonra diskin aktif olacak.

Bu arada HDD ve SSD'nin SATA kablolarını anakarta ters bağlamışsın. SSD'yi SATA 1'e, HDD'yi SATA 2'ye takabilirsin.
Tamamdır hocam Teşekkür ediyorum yarıdmcı olduğun için yapamazsam yazarım iyi akşamlar

Top Bottom