+100 gb boş alan var yeni windows kurunca oldussd ne kadar dolu?
Sistemin nedir kaç senelik? SSD ne kadar dolu? Sistemin temiz mi?250 GB SSD kullanıyorum windowsum ssd'ye kurulu ama neredeyse 1.30 dakika gibi bir sürede açılıyor windows logosu neredeyse 1.30 dakika boyuna ekranda kalıyor sonra bi anda açılıyor.
İ5-4790KSistemin nedir kaç senelik? SSD ne kadar dolu? Sistemin temiz mi?
Driverlarını güncelledin mi W10'a geçince?İ5-4790K
ASUS RX 580 4 GB
256 GB SSD
16 GB RAM
650 W PSU
1.5 2 senelik fakat anakart eski model olduğu için ram ve işlemciyi yenileyemedim
bios güncelmi ? bende aynı sorunu yaşıyordum bios güncelleyince düzeldi250 GB SSD kullanıyorum windowsum ssd'ye kurulu ama neredeyse 1.30 dakika gibi bir sürede açılıyor windows logosu neredeyse 1.30 dakika boyuna ekranda kalıyor sonra bi anda açılıyor.
hocam driverlerim güncel windows 10 un geç açılmasının sebebinin o olduğunu sanmıyorum normalde 12 13 saniyede açılıyordu yeni windows yükleyince oldu acaba windows 10 orjinal olmadığı için olabilir mi ?Driverlarını güncelledin mi W10'a geçince?
Anakartım h81 bios güncellemeyle ilgili bir şey bulamadım benbios güncelmi ? bende aynı sorunu yaşıyordum bios güncelleyince düzeldi
Driver güncellemeleri önemlidir bu mavi ekran, sistem çökmesi, kendiliğinden reset atma, donma, GEÇ AÇILMA, fps düşüşü,drop vb sonucları vardır.hocam driverlerim güncel windows 10 un geç açılmasının sebebinin o olduğunu sanmıyorum normalde 12 13 saniyede açılıyordu yeni windows yükleyince oldu acaba windows 10 orjinal olmadığı için olabilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartım h81 bios güncellemeyle ilgili bir şey bulamadım ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
modelide önemli ssddinDriver güncellemeleri önemlidir bu mavi ekran, sistem çökmesi, kendiliğinden reset atma, donma, GEÇ AÇILMA, fps düşüşü,drop vb sonucları vardır.
Orijinallığı olabilir bilmiyorum
@James Gg @Windows 10 Aşığıyım