pek anlamıyor gibisin o yüzden bence tanıdık internet kafaciye git o yaparŞuanda PC'imde Win7 var ve ben bunu Win8.1 veya Win10'a yükseltmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Ancak bi sorun var PC'im çok kötü ve yükseltmede sorunsuz çalışabilirmi bilmiyorum?
https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO aracı indir bas o yönledirirŞuanda PC'imde Win7 var ve ben bunu Win8.1 veya Win10'a yükseltmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Ancak bi sorun var PC'im çok kötü ve yükseltmede sorunsuz çalışabilirmi bilmiyorum?
tabi canım bilmiyorum ://, aslında iso yüklemeyi düşünüyorum ve sıkıntı çıkarmı bilemedim.pek anlamıyor gibisin o yüzden bence tanıdık internet kafaciye git o yapar
ssd olursa sıkıntı olmaz sata2 destekliyordur sisteminiz.Şuanda PC'imde Win7 var ve ben bunu Win8.1 veya Win10'a yükseltmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim. Ancak bi sorun var PC'im çok kötü ve yükseltmede sorunsuz çalışabilirmi bilmiyorum?
pcde bozulma falan olurmuhttps://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10ISO aracı indir bas o yönledirir
Format atmak cok kolay bir istir ilk oalrak rufus ile windows dosyalarini usb bellege aticaksiniz daha sonra boot edip kurucaksiniz internette cok fazla bilgi var youtubeden bakarakta yapilabilirtabi canım bilmiyorum ://, aslında iso yüklemeyi düşünüyorum ve sıkıntı çıkarmı bilemedim.
4gb ram var fakat ekran kartı onboard işlemci yetiyo 2.40GHzWindows 8.1 Minimum Gereksinimleri
İşletim sistemi :
-
İşlemci :
1 GHz (or faster)
RAM :
2 GB, 1 GB (1 GB - 32 bit, 2 GB - 64 bit)
Sabit Disk :
16 GB, 20 GB (16 GB - 32 bit, 20 GB - 64 bit)
Grafik kartı :
- (DirectX 9 graphics device with WDDM driver)
Ekran çözünürlüğü :
-
- Ekran çözünürlüğü: 1024 x 600
- Ekran kartı: DirectX 9 ya da sonraki bir sürüm
- İşlemci: 1GHz ve üstünde bir işlemci ya da SoC
- Sabit disk alanı: 32-bit için 16 GB, 64-bit için 20 GB
- RAM: 32-bit için 1 GB ve 64-bit için 2 GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bana sorarsan 4 GB az Ramin varsa win 10 kurma
Windows 10 lite var oyun oynamicaksaniz4gb ram var fakat ekran kartı onboard işlemci yetiyo 2.40GHz
Kursun. 4 GB ramim var windows 10 akıyordu. Tek sıkıntısı başlat menüsüne bastığımda kasıyordu azcık.Windows 8.1 Minimum Gereksinimleri
İşletim sistemi :
-
İşlemci :
1 GHz (or faster)
RAM :
2 GB, 1 GB (1 GB - 32 bit, 2 GB - 64 bit)
Sabit Disk :
16 GB, 20 GB (16 GB - 32 bit, 20 GB - 64 bit)
Grafik kartı :
- (DirectX 9 graphics device with WDDM driver)
Ekran çözünürlüğü :
-
- Ekran çözünürlüğü: 1024 x 600
- Ekran kartı: DirectX 9 ya da sonraki bir sürüm
- İşlemci: 1GHz ve üstünde bir işlemci ya da SoC
- Sabit disk alanı: 32-bit için 16 GB, 64-bit için 20 GB
- RAM: 32-bit için 1 GB ve 64-bit için 2 GB
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama bana sorarsan 4 GB az Ramin varsa win 10 kurma
Win 10 lite kurabilir kurmayı bilmiyorsan YouTube videolarından rahatlıkla bakarak yapabilirKursun. 4 GB ramim var windows 10 akıyordu. Tek sıkıntısı başlat menüsüne bastığımda kasıyordu azcık.