Neler Yeni

Windows'un format sonrası ekran çözünürlüğü 1920x 1080'den 1366 x 768'e düştü

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rick
Merhaba laptopuma format attım Sony vaio markası format atarken Windows yeniden başlatılıyor 10 saniye içerisinde dedikten birkaç dakika sonra usb'yi seçme ekranı geldi format attığım için hemen usb'yi çıkarttım format kusursuz gerçekleşti ama ekran açıldığında ölçek 125 çözünürlük 1366 x 768 yani kocaman bir ekranla karşılaştım şu anda ölçek düzeldi ancak çözünürlüğü düzelmedi bunu nasıl yapabilirim. Cümleler devrik olmuş olabilir özür dilerim.

gneaui

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
A''
Merhaba laptopuma format attım Sony vaio markası format atarken Windows yeniden başlatılıyor 10 saniye içerisinde dedikten birkaç dakika sonra usb'yi seçme ekranı geldi format attığım için hemen usb'yi çıkarttım format kusursuz gerçekleşti ama ekran açıldığında ölçek 125 çözünürlük 1366 x 768 yani kocaman bir ekranla karşılaştım şu anda ölçek düzeldi ancak çözünürlüğü düzelmedi bunu nasıl yapabilirim. Cümleler devrik olmuş olabilir özür dilerim.
ekran ayarlarından düzelmiyor mu

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
oğuzhab
driverleri güncellemen lazım.

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
oğuzhab
Hocam güncellmeyi nasıl yapabilirim 2 kez format attım gene aynı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 2 kez format attım maksimum 1366 x 768 oluyor
geç gördüm kusura bakmayın işlemci nizin ve ekran katınızın marka modelini internete yazarak sürücülerine ulaşabilirsiniz kesinlikle resmi sitelerden indirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
geç gördüm kusura bakmayın işlemci nizin ve ekran katınızın marka modelini internete yazarak sürücülerine ulaşabilirsiniz kesinlikle resmi sitelerden indirin.
Hocam laptop modeli Sony Vaio pcg-71811m internette ekran çözünürlüğü o kadar yazıyor bir bilginiz varmı acaba

KYTECHNGAMING

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
Kemal Yerebakan
İlgilendiği Kategoriler
Modem-Router
O laptop 1366x768 olmasın. sanırım aynı laptop: https://www.sony.com.tr/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceb2m1e/specifications
1366x768 yazıyor.

Keza satılan ekranlarda hep 1366x768.
1738311676769.png

DPI ayarına bakın. Belki de ondan çok daha büyük görüyor olabilirsiniz. Bunu da FULLHD - HD Ready yanılgısı olarak yorumlamış olabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rick
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O laptop 1366x768 olmasın. sanırım aynı laptop: https://www.sony.com.tr/electronics/support/laptop-pc-vpc-series/vpceb2m1e/specifications
1366x768 yazıyor.

Keza satılan ekranlarda hep 1366x768. Alıntıyı görüntüle

DPI ayarına bakın. Belki de ondan çok daha büyük görüyor olabilirsiniz. Bunu da FULLHD - HD Ready yanılgısı olarak yorumlamış olabilirsiniz.

Evet hocam laptopun çözünürlüğü oymuş boş yere gittim iki kere format attım umarım bir zarar vermemiştir

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Driver kurman lazım ekran kartının

Top Bottom