Neler Yeni

Windows'un hantal ve gecikmeli hissettirmesi.

alioytunn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali OYTUN
Arkadaşlar uzun süredir Windows kullanıcısıyım, 2 gün önce ChromeOS Flex adlı işletim sistemine geçtim ve hala çok şaşkınım. tıkladığım her şey anında karşımda oluyor. Olay kasma ya da donma ile alakalı değil. Örneğin Windows'da Youtube üzerinden video izlerken durdurduğumda ya da tam ekrana geçtiğimde 1 - 2 saniye gecikme oluyor ama ChromeOS Flex'de sanki tam ekrana geçeceğimi 1 saniye önceden anlayıp kendisi tıklıyor gibi :D Keşke Windows'da böyle olsaydı.

Ekler

• Screenshot 2023-04-28 03.39.10.png
    Screenshot 2023-04-28 03.39.10.png
    32.5 KB · Hit: 49

milenix

80+ Gold
ChromeOS, düşük cihazların daha akıcı kullanılması için tasarlanmış bir işletim sistemi. Doğal olarak daha hızlı çalışması lazım. Windows gibi birçok uygulama, eklenti vs. yok. Sadece Chrome var, arkaplanda çalışan uygulamalar fln yok. Windows'ta da ChromeOS gibi bütün herşeyi kapatılabilse aynı performansı görürsün.

alioytunn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali OYTUN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ChromeOS, düşük cihazların daha akıcı kullanılması için tasarlanmış bir işletim sistemi. Doğal olarak daha hızlı çalışması lazım. Windows gibi birçok uygulama, eklenti vs. yok. Sadece Chrome var, arkaplanda çalışan uygulamalar fln yok. Windows'ta da ChromeOS gibi bütün herşeyi kapatılabilse aynı performansı görürsün.
Dostum tabi ki onun çok etkisi var ama bu input lag olayı en iyi donanım özellikleri olan temiz kullanılmış Windows'ta da oluyor.

milenix

80+ Gold
Dostum tabi ki onun çok etkisi var ama bu input lag olayı en iyi donanım özellikleri olan temiz kullanılmış Windows'ta da oluyor.
Windows'un en temiz hali bile temiz değil çünkü. Ayrıca burda ki olay input lag değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,656
Üyeler
168,333
Son üye
Okanshelby
Top Bottom