COMANDANTE
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 5
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,282
- İsim
- Muhammed Talha Kuruçimen
Başlıkta da okuduğunuz gibi Windows'unuzu daha güzel hale getiren bir uygulamadan sizlere bahsedeceğim. Tabii ki bu bütün Windows'u baştan aşağı değiştirmeyecek fakat bildiğiniz üzere şarkı değiştirdiğimizde açıp kapattığımızda yıllardan beri kullandığımız bir multimedia alanı vardı bu şahsen beni çok fazla sıkmıştı ve şöyle bir uygulama keşfettim.
Öncesi
Sonrası
Şimdi bunu nasıl yapabileceğinizden bahsedeceğim.
İlk Önce Microsoft Store'u açıyoruz.
Açtıktan sonra " ModernFlyouts " yazıyoruz
Yazdıktan sonra indirip kuruyoruz.
Kurulumu da yaptığınıza göre başlata tıklıyorsunuz ve ardından sizleri böyle bir sayfaya yönlendirecek.
Buradan istediğiniz özelleştirmeleri yapabilirsiniz. Ve keyifle kullanabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. İşinize yaradıysa beğenmeyi unutmayın. İyi Günler.
(Forumda böyle bir rehberle karşılaşmadığımdan atma gereği duydum. Daha önce yapıldıysa iletin gönderiyi silerim.)
Öncesi
Sonrası
Şimdi bunu nasıl yapabileceğinizden bahsedeceğim.
İlk Önce Microsoft Store'u açıyoruz.
Açtıktan sonra " ModernFlyouts " yazıyoruz
Yazdıktan sonra indirip kuruyoruz.
Kurulumu da yaptığınıza göre başlata tıklıyorsunuz ve ardından sizleri böyle bir sayfaya yönlendirecek.
Buradan istediğiniz özelleştirmeleri yapabilirsiniz. Ve keyifle kullanabilirsiniz.
Okuduğunuz için teşekkür ederim. İşinize yaradıysa beğenmeyi unutmayın. İyi Günler.
(Forumda böyle bir rehberle karşılaşmadığımdan atma gereği duydum. Daha önce yapıldıysa iletin gönderiyi silerim.)