Neler Yeni

Wireless Adaptör Ne İşe Yarıyor?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Wifiye bağlanmanı sağlıyor.

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Bizim masaüstü pcde mesela internete wifi adaptörle girebiliyorsun sadece. O işe yarıyor

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
O olmadan bağlanamıyor muyuz yeni masa üstü alıcam ama?
ethernet kablosu ile internet bağlantısı kurabilirsiniz ama modem pcnize uzak ise wireless ile wifi a bağlanabilirsiniz

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bizim masaüstü pcde mesela internete wifi adaptörle girebiliyorsun sadece. O işe yarıyor
Bundan önce Laptop kullandım hiç masaüstü kullanmadım wireless adaptör şart yani?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Bundan önce Laptop kullandım hiç masaüstü kullanmadım wireless adaptör şart yani?
Şartmı bilmiyorum bende daha önce masaüstü kullanmadım masaüstünü babam kullanıyor o yüzden zaten bizim bilgisayar çok eski. kablo kullanadabilirsin

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
masaüstünden İnternete 2 şekilde bağlanabilirsiniz ya ethernet kablosuyla modeme bağlayıp sonra kasanın arkasına bağlayarak. 2.olarakda wireless adaptör ile. Kablo çekme şansın yoksa mecbur wireless adaptör alıcaksın. Ben bunu aldım mesela

Samet3716

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kemal Samet Çağlar
masaüstünden İnternete 2 şekilde bağlanabilirsiniz ya ethernet kablosuyla modeme bağlayıp sonra kasanın arkasına bağlayarak. 2.olarakda wireless adaptör ile. Kablo çekme şansın yoksa mecbur wireless adaptör alıcaksın. Ben bunu aldım mesela

Evdeki Internet girişli priz evde 1 tane var dönüştürücü ile çoğaltabilir miyim?

Emektar PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
802
İsim
Mesut hamamcı
Evdeki Internet girişli priz evde 1 tane var dönüştürücü ile çoğaltabilir miyim?
Pc den internete bağlanmak içinmi ne için. Dönüştürücü olmaz. Eğerki pc internet çekimi az ise sinyal güçlendirici alıp normal prize takacaksın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hacı sen ne istediğini tam bilmiyorsun bnce önce bi masaüstünü al snra yardımcı oluruz sana

Top Bottom