ethernet kablosu ile internet bağlantısı kurabilirsiniz ama modem pcnize uzak ise wireless ile wifi a bağlanabilirsinizO olmadan bağlanamıyor muyuz yeni masa üstü alıcam ama?
Bundan önce Laptop kullandım hiç masaüstü kullanmadım wireless adaptör şart yani?Bizim masaüstü pcde mesela internete wifi adaptörle girebiliyorsun sadece. O işe yarıyor
modem ile aranızda mesafe az ise kablo ile bağlanabilirsinizBundan önce Laptop kullandım hiç masaüstü kullanmadım wireless adaptör şart yani?
Şartmı bilmiyorum bende daha önce masaüstü kullanmadım masaüstünü babam kullanıyor o yüzden zaten bizim bilgisayar çok eski. kablo kullanadabilirsinBundan önce Laptop kullandım hiç masaüstü kullanmadım wireless adaptör şart yani?
Evdeki Internet girişli priz evde 1 tane var dönüştürücü ile çoğaltabilir miyim?masaüstünden İnternete 2 şekilde bağlanabilirsiniz ya ethernet kablosuyla modeme bağlayıp sonra kasanın arkasına bağlayarak. 2.olarakda wireless adaptör ile. Kablo çekme şansın yoksa mecbur wireless adaptör alıcaksın. Ben bunu aldım mesela
ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS Usb-n14 300mbps 2x5dbı Anten Usb Adaptör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Pc den internete bağlanmak içinmi ne için. Dönüştürücü olmaz. Eğerki pc internet çekimi az ise sinyal güçlendirici alıp normal prize takacaksın.Evdeki Internet girişli priz evde 1 tane var dönüştürücü ile çoğaltabilir miyim?
Hacı sen ne istediğini tam bilmiyorsun bnce önce bi masaüstünü al snra yardımcı oluruz sanaEvdeki Internet girişli priz evde 1 tane var dönüştürücü ile çoğaltabilir miyim?