Neler Yeni

Wireless Gamepad Tavsiye

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Bütçe
1500
Sadece bilgisayarda kullanacağım tercihen kablosuz kullanabileceğim gamepad arayışı içerisindeyim. Uçuk kaçık fiyatları yazmayın 3000 lira bi kola veremem lakin 200 liralık dandik bir şey de almayacağım. Hiç araştırma yapmadım ama xbox series s kolu almayı düşünüyorum. Her türlü tavsiyeye açığım

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Xbox 9. Nesil Wireless Controller PC tarafında en mantıklı ve iyi seçim olur. Windows ile direk entegreli olması sebebiyle her oyunda sorunsuz çalışıyor. :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Ferhat Ödemiş
Sadece bilgisayarda kullanacağım tercihen kablosuz kullanabileceğim gamepad arayışı içerisindeyim. Uçuk kaçık fiyatları yazmayın 3000 lira bi kola veremem lakin 200 liralık dandik bir şey de almayacağım. Hiç araştırma yapmadım ama xbox series s kolu almayı düşünüyorum. Her türlü tavsiyeye açığım

Normalde 2000 tl ben çektim bir tane tavsiye ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,289
İsim
yusuf ecer
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BS9W2FDY?ref_=cm_sw_r_apann_dp_0ZXQNG6T6EVYS0NKBP16 düşünme yapış, benimki yeni geldi mükemmel duruyor ve xbox kolları asla uyumsuzluk çıkarmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da görselleri

Ekler

• IMG-20230329-WA0002.jpeg
    IMG-20230329-WA0002.jpeg
    2.2 MB · Hit: 53
  • IMG_20230329_133157.jpg
    IMG_20230329_133157.jpg
    1.2 MB · Hit: 55

Allmuted

80+ Bronze
Xbox 9 nesil yanına da ub500 pc için en güzeli (dualsense,ds4,xbox8 kullanmış biri olarak yorumluyorum)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
pcde en iyisi xbox 9. nesil. Uygun fiyata bulamazsan 2.el temiz al ben iki gamepadimi de temiz ikinci el garantili aldım çok memnunum.

PurpleWebb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
610
İsim
Deniz Duran
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyunları, Bilgisayar Donanımları, Yazılım-Programlama, Kitap Okumak vs.
Xbox 9 nesil yanına da ub500 pc için en güzeli (dualsense,ds4,xbox8 kullanmış biri olarak yorumluyorum)
Bende Dualsense Galactic Purple kullanmıştım PC de. Açıkçası PC'de Xbox gamepadleri gibi olmuyor hiçbir Gamepad. Steam üzerinden PS Exc oyunlarda tamam güzel destek var tüm nimetlerinden yararlanıyorsun ancak Steamdeki diğer oyunlarda veya Steam dışı oyunlarda uyumsuzluk çıkarabiliyor. Steam dışı oyunlarda DSX kullansanız bile, DSX te en iyi ayarı Xbox dönüştürücüsü olarak ayarladığı için, Dualsense'nin teknolojik özelliklerinden yine faydalanamıyorsunuz (Haptic Trigger vs.) bide oyun içerisinde tuş atamaları Xboxa göre oluyor, buda kafa karıştırıyor. Ayarı Dualshocka aldığınızda veya kapattığınızda bu sefer garip sorunlar çıkarıyor. (Kaldı ki DSX'i Steam üzerinden satın alarak kullanan biriyim.)
PC üzerinde Xbox gamepadlerini tek geçerim. :)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
pcde en iyisi xbox 9. nesil. Uygun fiyata bulamazsan 2.el temiz al ben iki gamepadimi de temiz ikinci el garantili aldım çok memnunum.
pcde bluetooth yoksa tplink ub500 dongle'ını alıyosun keyfine bakıyosun

Cihangir

80+ Gold
Xbox 9. nesil almalısın çok iyi

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
o zaman xbox 9. nesil kontrolcüsü ile bluetooth adaptörü en mantıklı seçim sanırım. Bilgisayar masaüstü olduğundan dolayı dahili bluetooth yok ama çok pahalı değil adaptörleri sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Allmuted

80+ Bronze
Bende Dualsense Galactic Purple kullanmıştım PC de. Açıkçası PC'de Xbox gamepadleri gibi olmuyor hiçbir Gamepad. Steam üzerinden PS Exc oyunlarda tamam güzel destek var tüm nimetlerinden yararlanıyorsun ancak Steamdeki diğer oyunlarda veya Steam dışı oyunlarda uyumsuzluk çıkarabiliyor. Steam dışı oyunlarda DSX kullansanız bile, DSX te en iyi ayarı Xbox dönüştürücüsü olarak ayarladığı için, Dualsense'nin teknolojik özelliklerinden yine faydalanamıyorsunuz (Haptic Trigger vs.) bide oyun içerisinde tuş atamaları Xboxa göre oluyor, buda kafa karıştırıyor. Ayarı Dualshocka aldığınızda veya kapattığınızda bu sefer garip sorunlar çıkarıyor. (Kaldı ki DSX'i Steam üzerinden satın alarak kullanan biriyim.)
PC üzerinde Xbox gamepadlerini tek geçerim. :)
Aynen öyle kaldı ki triggerların çalışması için kablo ile bağlamak lazım bi ton tantana xbox en iyisi pc için.

Cihangir

80+ Gold
Kırmızısı va bende renk güzel

Ekler

• WhatsApp Image 2023-03-30 at 15.03.22.jpeg
    WhatsApp Image 2023-03-30 at 15.03.22.jpeg
    191.5 KB · Hit: 27
Top Bottom