Neler Yeni

Wireless Kulaklık Önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Samet TABAN
Arkadaşlar sizlerden kulaklık önerisi istiyorum. Şuanda Corsair VOID Pro 7.1 Wireless RGB Oyuncu Kulaklığını düşünüyorum. Sizinde fikirlerinizi istiyorum. Wireless ve kablolu da mouse de olduğu gibi farkedilmicek kadar ping de var mı diye sormak istiyorum

TeoHan

80+

M.Tetik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mustafa Tetik
Yeni kulaklıklardaki teknoloji iyi. O yüzden kablolu kablosuz farketmiyor gecikmesi artık. Öneri olarak da Logitech G935 öneririm. Zaten kendisi üst seviye bir kulaklık :) Eğer kablolu istersen de G635 öneririm. G633 e sahibim. Kendisinden memnunum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Fırat Can
Arkadaşlar sizlerden kulaklık önerisi istiyorum. Şuanda Corsair VOID Pro 7.1 Wireless RGB Oyuncu Kulaklığını düşünüyorum. Sizinde fikirlerinizi istiyorum. Wireless ve kablolu da mouse de olduğu gibi farkedilmicek kadar ping de var mı diye sormak istiyorum
arctis 5 alabilrsn dostum baya iyi

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Bütçen yeterse arctis 7 veya void elite öneririm. eğer hiç bütçe sıkıntın yoksa virtuoso rgb wireless öneririm.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Void proya çok zam gelmiş void elite al.

Top Bottom