Neler Yeni

Wireless kulaklık önerisi

pasaeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren kurtulus
Merhaba arkadaşlar Wireless bir kulaklık alma planım var şu an Logitech G633 kullanıyorum ama kullanalı 2 yıldan fazla oldu ve mikrofonu
Sıkıntı çıkarmaya başladı ben daha önceden 4-5 ay Corsair Virtuoso RGB Wireless kullandım ve bayağı memnundum ama kulaklığı bozdum 2. el aldığım içinde tamir ettiremedim şu an aklımda G733 alma düşüncesi var Letgo'da birkaç satıcı 900TL'ye koymuşlar acaba G733 güzel midir bu kadar uzuz olması mümkün müdür ayrıyeten sizinde önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
Merhaba arkadaşlar Wireless bir kulaklık alma planım var şu an Logitech G633 kullanıyorum ama kullanalı 2 yıldan fazla oldu ve mikrofonu
Sıkıntı çıkarmaya başladı ben daha önceden 4-5 ay Corsair Virtuoso RGB Wireless kullandım ve bayağı memnundum ama kulaklığı bozdum 2. el aldığım içinde tamir ettiremedim şu an aklımda G733 alma düşüncesi var Letgo'da birkaç satıcı 900TL'ye koymuşlar acaba G733 güzel midir bu kadar uzuz olması mümkün müdür ayrıyeten sizinde önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
g733 alıyorsan amazondan al başka yerden alma trendyoldan aldım iade ettirmediler garanti belgesini vermediler 3 gündür onla uğraşıyorum

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
Berkecan Ergin
virtuosoda avantaj çok kablolu kullanım imkanı falanda vardı. G733 hakkında bilgim yok ama kablolu kullanım imkanı yoksa bence alma

pasaeren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren kurtulus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g733 alıyorsan amazondan al başka yerden alma trendyoldan aldım iade ettirmediler garanti belgesini vermediler 3 gündür onla uğraşıyorum
peki neden iade etmek istediniz acaba memnun değil misiniz acaba ?

Kinkof11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
EMRE KAYA
peki neden iade etmek istediniz acaba memnun değil misiniz acaba ?
sağ tarafından uğultu tarzı ses geliyordu iade ettim teknik destek olmadan iade olmaz dedi garanti aldığım yerde 3 gündür garanti belgesini vermiyor onu bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,349
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom