not için geldim zup kullanmaktan kastın nedir bir para kasma yoluysa bizde bilelimArkadaşlar Steam cüzdanımda 9.09₺ var ve Witcher 3 şu an 12₺ olması lazım. En hızlı şekilde nasıl 3₺ kasabilirim?
Not: Zup!S, Zup!X vs. kullandım.
Dilencilik yapabilirsinArkadaşlar Steam cüzdanımda 9.09₺ var ve Witcher 3 şu an 12₺ olması lazım. En hızlı şekilde nasıl 3₺ kasabilirim?
cs de skin felan varsa satabilirisn yada stemda oynadın oyunlarda rozet gibi bir şey veriyor pazara gir envanterinde satabileceğin bişey varsa satabilirsinArkadaşlar Steam cüzdanımda 9.09₺ var ve Witcher 3 şu an 12₺ olması lazım. En hızlı şekilde nasıl 3₺ kasabilirim?
kartlar falan varsa yada cs de skinler satArkadaşlar Steam cüzdanımda 9.09₺ var ve Witcher 3 şu an 12₺ olması lazım. En hızlı şekilde nasıl 3₺ kasabilirim?
Kart düşürerek para kasma yolu. Oyunları 1.8₺ civarından almıştım kartlarının fiyatı ortalama 80 kuruş olması lazım. Oyunları satın alıp arka planda Idle Master uygulaması ile çalıştırıyorun ve kart düşüyornot için geldim zup kullanmaktan kastın nedir bir para kasma yoluysa bizde bilelim
Yok reis. Satacak hiçbir şey kalmadıcs de skin felan varsa satabilirisn yada stemda oynadın oyunlarda rozet gibi bir şey veriyor pazara gir envanterinde satabileceğin bişey varsa satabilirsin
Allah tuttuğunu altın etsin abi. Garibanın yüzünü güldür be abi. Varsa bi Cs skinı alırım abi.Dilencilik yapabilirsin
Ablamdan alacağım Yapacak bir şey kalmadıYakınlarından borç alma imkanın varsa alabilirsin.