Neler Yeni

Witcher 3 kaç saat daha oynarım

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Sağlık
Merhaba, Şu anda Skellige'ye geldim, Yen ile merasime katılacağız. Bu bölümden itibaren sizce ana hikayede kaç saat daha oynarım?

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
noyanz12
Youtube - Witcher 3 gameplay - diyorsun aşama aşama hepsini görürsün

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Youtube - Witcher 3 gameplay - diyorsun aşama aşama hepsini görürsün
Allah allah, bu zeka fazla reis sana ya, sana kalsa Witcher 3 30 saatte bitiyor yani öyle mi süper zeka?

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Allah allah, bu zeka fazla reis sana ya, sana kalsa Witcher 3 30 saatte bitiyor yani öyle mi süper zeka?
sana kalmış bir şey skellige de sisler adasında direk ciriyi arama görevi falan var belli yan görevleri yapmadan direk o görevi yapabiliyon sonra cirriyi buluyon witcher kalesine gidiyonuz orda vahşi av saldırıyor yeniyorsunuz yan görevleri yaparsan vahşi ava karşı zolta falanda oluyor ben hilleli oynadığım için gerek duymadım neyse sonrası vahşi av komutanı witcher amcayı öldürüyor geralt ondan intikamı alıyor cirride koca karılayı öldürüyor devamını bilmiyorum bende burdayım

ahmetsglk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet Sağlık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sana kalmış bir şey skellige de sisler adasında direk ciriyi arama görevi falan var belli yan görevleri yapmadan direk o görevi yapabiliyon sonra cirriyi buluyon witcher kalesine gidiyonuz orda vahşi av saldırıyor yeniyorsunuz yan görevleri yaparsan vahşi ava karşı zolta falanda oluyor ben hilleli oynadığım için gerek duymadım neyse sonrası vahşi av komutanı witcher amcayı öldürüyor geralt ondan intikamı alıyor cirride koca karılayı öldürüyor devamını bilmiyorum bende burdayım
BİLMİYORTSAN YAZMA KARDEŞİM SANA HİKAYEYİ SPOİLER Mİ YAZ DEDİM KÜFÜR EDİCEM ŞİMDİ AİLEVİ DEĞERLERİNE TÖVBE ESTAĞFURULLAH

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
BİLMİYORTSAN YAZMA KARDEŞİM SANA HİKAYEYİ SPOİLER Mİ YAZ DEDİM KÜFÜR EDİCEM ŞİMDİ AİLEVİ DEĞERLERİNE TÖVBE ESTAĞFURULLAH
bekle kardeşim şimdi witchar 3 e giriyim yarına kadar biter diye düşünüyorum o zaman sana söylerim net olarak kaç saat diye

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
hocam oyun skeligeden sonra bi kaç saate bitiyor direk ana hikayeden devam ederseniz cirri witcher olmayı seçiyor hikayenin sonunda geralta maceralara atılıyon geri kalan yan görevler witcher kontratları falan

Top Bottom