Göktürk ArdaHan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,533
- İsim
- Arda doğan
Ben witcher 3 oynadım witcher 2 ve altını oynayamadım mekanikler grafikler derken sırf hikaye için oynayayım dedim hiç oynayamadım ama kafamdaki soru şu şimdi bunlar ilk witcher 4 için kurt yerine başak sembolü ile gönderme yaptılar bizde dedikli herhalde yeni witcher serüveni başlıyor yeni bir nesil sonra hoop ciri ana karakter oldu witcher 3 de durmadan ciri ile boost atarken milletin içinden geçerken witcher 4 fragmanında bi baktık witcher olmuşuz ışınlanma falan yok bide ne dendi ciri.ile ilişki sahneleri olabilir lan şimdi insan bi düşünüyo bize bu kızı öz kızımız gibi aşıladınız sonra biz bu kız ve kadim kanı ele geçirilmesin diye imparatorluğa kafa tuttuk öz babasına salladık birde vahşi avı yendik üstüne ak beyazı mağlup ettik e şimdi biz bu nası yayılmasın diye ele alınmasın diye böylesine korurken şimdi evden eve sahneden sahneye kucaklarsa mı olucaz e hani kadim kanı korumak öz kızımız diye aşıladığınız kızı korumak ben burayı cidden anlamadım altını nasıl dolduracaklar acaba?