Yardım Wlmouse Beast x BBL Alınır mı ?

Polat Alengir

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
751
Merhabalar elimde birkaç tane mouse var elden çıkarıp beastx BBL almayı düşünüyorum. şuan 7500 TL fiyatı var ve son 50 stok falan kalmıştır sizce alınır mı? parasını hakkediyor mu ? temiz kullanımda ömürlük bir mouse midir ?

Merhabalar elimde birkaç tane mouse var elden çıkarıp beastx BBL almayı düşünüyorum. şuan 7500 TL fiyatı var ve son 50 stok falan kalmıştır sizce alınır mı? parasını hakkediyor mu ? temiz kullanımda ömürlük bir mouse midir ?
Bence parası hak etmiyorda biraz koleksiyonluk bir mouse.
Tasarımı ve renkleri çok hoş.
Bütçe sorunu yoksa alınır.
Ama ben alıp 7/24 kullanmazdim.
Aerox 3 wireless var bende. .çok çabuk kirleniyor delikli mouseler.

Bence parası hak etmiyorda biraz koleksiyonluk bir mouse.
Tasarımı ve renkleri çok hoş.
Bütçe sorunu yoksa alınır.
Ama ben alıp 7/24 kullanmazdim.
Aerox 3 wireless var bende. .çok çabuk kirleniyor delikli mouseler.
bir tık pahalı orası doğru. ama özel bir seri olması ve normal beastx serisi ile aynı fiyat olması biraz cezbediyor birde herhangi bir kod kullanırsam 7250 falan oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

elimdeki mouseleri satsam biraz eklersem alabilirim

Güzel mouse olduğu aşikar zaten, fiyatını hak eder mi tartışılır ama adamların amacı zaten f/p üründen çok premium ürün yapmak. Bana kalırsa da koleksiyonluk bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,709
Üyeler
186,934
Son üye
gotik Hunter
Geri