LuXX 80+ Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 247 Dahası Reaksiyon skoru 58 İsim Anıl Sağlam 2 Ocak 2023 #1 Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama oyunu xbox game pass ile aldım yama nerden bulabilirim ve nasıl kurabilrim
Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama oyunu xbox game pass ile aldım yama nerden bulabilirim ve nasıl kurabilrim
BabaVoss7 80+ Silver Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 2,552 2 Ocak 2023 #2 Kral gamepasste çok uğraştırıyor diye biliyorum ben zamanında denemiştim olmamıştı yamasız oynamıştım vala. Videoları vardı sanırım.
Kral gamepasste çok uğraştırıyor diye biliyorum ben zamanında denemiştim olmamıştı yamasız oynamıştım vala. Videoları vardı sanırım.
LuXX 80+ Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 247 Dahası Reaksiyon skoru 58 İsim Anıl Sağlam 2 Ocak 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BabaVoss7 yazmış: Kral gamepasste çok uğraştırıyor diye biliyorum ben zamanında denemiştim olmamıştı yamasız oynamıştım vala. Videoları vardı sanırım. Devamı için tıklayın... araştırdım biraz ingilizce ögrenmek daha kolay
BabaVoss7 yazmış: Kral gamepasste çok uğraştırıyor diye biliyorum ben zamanında denemiştim olmamıştı yamasız oynamıştım vala. Videoları vardı sanırım. Devamı için tıklayın... araştırdım biraz ingilizce ögrenmek daha kolay