Neler Yeni

Çözüldü✓ Wrait prisman ve kasa fan rgb

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Merhaba arkadaşlar kasa fan ve wraith prisma rgb anakartım üzerinden kontrol etmek istiyorum ama başaramadım. Soketlerini anakartımın üzerindek rgb ve rainbow soketlerine taktım. Anakartım b550 tomahawk. Yardımcı olursanız sevinirim.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Wraith Prism'den çıkan 2 tane kablodan USB 2.0 olan kabloyu anakartın üzerinde bulunan USB 2.0 header'ına bağlayıp Cooler Master yazılımını indirmen yeterli. Diğerini bağlama, kutuda kalsın.

Ucu şöyle olan kabloyu bağla;

1639861911513.png

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wraith Prism'den çıkan 2 tane kablodan USB 2.0 olan kabloyu anakartın üzerinde bulunan USB 2.0 header'ına bağlayıp Cooler Master yazılımını indirmen yeterli. Diğerini bağlama, kutuda kalsın.

Ucu şöyle olan kabloyu bağla;

Alıntıyı görüntüle
İkisini de bağladım hocam peki anakart üzerinden kasa rgblerini kontrol edebilir miyim. Ama onlar bir kontrolcüye bağlı biri güç diğeri de rgb için olan onları da bağladım ama olmadı ?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
İkisini de bağladım hocam peki anakart üzerinden kasa rgblerini kontrol edebilir miyim. Ama onlar bir kontrolcüye bağlı biri güç diğeri de rgb için olan onları da bağladım ama olmadı ?
Prism'in kutusundan bu kablo da çıkıyor;

1639862118242.png

Bunu bağlama. Demin dediğim USB 2.0 kablosunu bağla bir de CPU_FAN kablosunu bağla yeter. Bunu bağlarsan Cooler Master yazılımı çalışmıyor. Cooler Master yazılımı anakart yazılımından daha iyi çünkü daha fazla efekt var, AMD yazısının ve fanın etrafındaki ring aydınlatmanın rengini de değiştirebiliyorsun.

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Prism'in kutusundan bu kablo da çıkıyor;

Alıntıyı görüntüle

Bunu bağlama. Demin dediğim USB 2.0 kablosunu bağla bir de CPU_FAN kablosunu bağla yeter. Bunu bağlarsan Cooler Master yazılımı çalışmıyor. Cooler Master yazılımı anakart yazılımından daha iyi çünkü daha fazla efekt var, AMD yazısının ve fanın etrafındaki ring aydınlatmanın rengini de değiştirebiliyorsun.
Hocam çözümü buldum ikisini de bağladım işlemci için kasa için de kontrolcüyü kasaya devretmek için üstündeki rgb tuşuna 5-6 sn basılı tutmam gerekiyormuş şu an ikisi de senkronize bir şekilde çalışıyor. Mystic light yazılımı üzerinde.

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hocam çözümü buldum ikisini de bağladım işlemci için kasa için de kontrolcüyü kasaya devretmek için üstündeki rgb tuşuna 5-6 sn basılı tutmam gerekiyormuş şu an ikisi de senkronize bir şekilde çalışıyor. Mystic light yazılımı üzerinde.
Wraith Prism'i bence USB 2.0 ile kullanmazsan Wraith Prism'e ayıp etmiş olursun ama sen bilirsin.

aquafire

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Burak Ünal
Instagram
brkunall4
Steam
etriker
Discord
AquaFire#4957
Wraith Prism'i bence USB 2.0 ile kullanmazsan Wraith Prism'e ayıp etmiş olursun ama sen bilirsin.
Bi denerim hocam uygulamayı indiriyim da. Zaten stok soğutucu beklerler itopya piyangodan yolladı gibi bir şey oldu valla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam nasıl oldu bilmiyorum ama şu an dediğiniz uygulama ile tüm kasa rgblerini ayarlayabiliyorum.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,743
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom