Wraith Japan Edition Mousepad

Reaksiyon skoru
163
Arkadaşlar Wraith'in bu yeni mousepadi gerçekten çok güzel, ben de kullanıyorum satışa sunulduğunda almıştım. Tasarımı çok hoş gerçekten. Peki Wraith bu tarz ürünleriyle Artisan, Lamzu, Klasse'yi saymıyorum çünkü önceki mousepad'im klasse idi ve o mousepad bunun yanından geçemez yani, gerçekten Wraith çok çok daha kaliteli bir iş çıkarmış orası bariz. Peki Wraith rakiplerine göre daha ucuz sattığı ama neredeyse aynı kaliteyi hatta yer yer rakiplerine attığı kalite farkını nasıl başardı ? Bir Türk markası olmasına rağmen ürünleri Japonya'da ve Türkiye'de yok sattı. (Özellikle Japan Limited Edition olanlar). Gerçekten gurur ama bunu nasıl başardılar, yani bu seviyeye gelmek gerçekten aslında kolay mıydı, biz mi diğer üst düzey olarak lanse edilen markaları gözümüzde çok büyütmüştük. Düşünceleriniz benim için değerli <3

Ekler

• mousepad foto.png
    mousepad foto.png
    534.1 KB · Hit: 155
anlatılmak istenen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende alacağımda stokta yok malesef :D

anlatılmak istenen ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende alacağımda stokta yok malesef :D
Sahibinden, dolap gibi uygulamalarda denk geldim de, sıfır ürünleri üst fiyattan satıyorlar, hatta Cosmic Glass V2 de Wraith'in kurucu ortaklarından biri Japonyada kara borsada 3 katı fiyatına satıldığını öğrendik fln demişti bir videosunda. Yurtdışı pazarı inanılmaz, özellikle wraith anlaşmalı oldukları japon bir mangakayla çalıştığı için japonyada inanılmaz bir rehavet görüyor diye düşünüyorum, avrupa da cabası gerçi hızlı tükenmişti droplar euda.

Geri