Wraith Prism Almaya Değer Mi?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
2,814
Bütçe
250
Normalde T6 Ultra düşünüyordum fakat kasam max 150mm uzunluk destekliyor, T6 Ultra ise 155mm 🙃
Sahibinden'de 2. el 250TL civarında satılıyor sizce almalı mıyım? Anakartı değiştirince OC yapacağım o yüzden güzel bir soğutucu arıyorum.
Başka önerileriniz varsa atabilirsiniz ama boyunun 150mm'den kısa olması gerekiyor.

İşlemci: Ryzen 3 3100

Alınılabilir bence ama bir kaç yerde ses sorunu olduğunu duydum.

valla benim kasada 155 mm destekliyordu t6 ultrayı taktım rahat 2-3 cm boşluk var

Normalde T6 Ultra düşünüyordum fakat kasam max 150mm uzunluk destekliyor, T6 Ultra ise 155mm 🙃
Sahibinden'de 2. el 250TL civarında satılıyor sizce almalı mıyım? Anakartı değiştirince OC yapacağım o yüzden güzel bir soğutucu arıyorum.
Başka önerileriniz varsa atabilirsiniz ama boyunun 150mm'den kısa olması gerekiyor.

Soğutması o işlemci için yeterlidir ama aşırı iyi bir soğutucu diyemem.

Bana göre kendisi kule tipi kadar iyi olmasa da stok soğutucudan bariz şekilde daha iyi olan ve çok hoş görünen bir soğutucu.

Soğutması o işlemci için yeterlidir ama aşırı iyi bir soğutucu diyemem.

Bana göre kendisi kule tipi kadar iyi olmasa da stok soğutucudan bariz şekilde daha iyi olan ve çok hoş görünen bir soğutucu.
Bu fiyata başka öneriniz var mı peki?

Değmez, HD Freezer 3.0 T6 gibi soğtuuclar var

Gametech hd 2.0 alsanız bile çok yüksek voltajlara çıkmadan oc de bile iş görür, isteğe bağlı biraz koyup 2.4 de alabilirsiniz.

Değmez, HD Freezer 3.0 T6 gibi soğtuuclar var
Geçenlerde benimle aynı işlemciyi kullanan arkadaş HD Freezer aldığını ve stok soğutucudan farkı olmadığını iade ettiğini söylemişti. Bende onu almayı düşünüyordum ama aklımı çeldi biraz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemciniz ısınan bir işlemci değil. İşinizi görecektir.
Fakat çok iyi bir O.C yapamazsınız

Geri