Neler Yeni

Wraith Prism soğutucu bloğu nasıl takılıyor

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
Fotoğraflar altta nasıl takcam ?

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    1.4 MB · Hit: 49
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 51
  • image.jpg
    image.jpg
    1.9 MB · Hit: 51

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Mandalları neden çıkarttın ki onların takılı olması lazım Wraith Prism mandallı bir soğutucu. Prism'de bulunan 2 deliği o söktüğün parçalardaki kancalara geçireceksin. Söktüğün 2 parçayı yerine geri tak, Prism'deki delikleri o parçaların üstündeki çentiklere sok.

o ayakları tekrar yerine tak . eski nesil amd soğutucular gibi klipsleri ayaklara takacaksın . bitti gitti ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mandalları neden çıkarttın ki onların takılı olması lazım Wraith Prism mandallı bir soğutucu. Prism'de bulunan 2 deliği o söktüğün parçalardaki kancalara geçireceksin. Söktüğün 2 parçayı yerine geri tak, Prism'deki delikleri o parçaların üstündeki çentiklere sok.
yeni nesil işlemcilerin soğutucusunu takmak için ayakları anakarttan sökmen lazım

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
o ayakları tekrar yerine tak . eski nesil amd soğutucular gibi klipsleri ayaklara takacaksın . bitti gitti ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

yeni nesil işlemcilerin soğutucusunu takmak için ayakları anakarttan sökmen lazım
Kardeş ne alaka diğer soğutucular? Prism için takması gerekiyor Allah Allah hiç bilmiyormuşuz gibi yeni nesillerde ayakları sökmen gerekiyor falan demişsin bize ne yani konuda bu bilgi ne işimize yarıyor adamda Wraith Prism var.

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kardeş ne alaka diğer soğutucular? Prism için takması gerekiyor Allah Allah hiç bilmiyormuşuz gibi yeni nesillerde ayakları sökmen gerekiyor falan demişsin bize ne yani konuda bu bilgi ne işimize yarıyor adamda Wraith Prism var.
Takılı değildi. Şu an taktım ve siyah mandalı taktım. 2 tane kablo var hangisini takacam? Ek olarak soğutucuya bağlı olanı nereye takacam ?

x5_913027259yov.jpg

bu soğutucuyu takmak için AM4 anakartlarda alt ayaklar sökülür

amd-wraith-max-cooler-rgb-cpu-sogutucu-z.jpg

bunu takmak için ise anakarttaki ayaklar yerinde olmak zorunda. bilmişlik yapıp sağa sola sallamaktansa öğren ..

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1

RGB Delisi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,285
İsim
Anonim-Anonim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
x5_913027259yov.jpg

bunu takmak için ise anakarttaki ayaklar yerinde olmak zorunda. bilmişlik yapıp sağa sola sallamaktansa öğren ..
Merhabalar soğutucuyu taktım. Ancak kablolar nereye gelecek bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
x5_913027259yov.jpg

LKSDFKİLSADDSALADSLŞSADKŞLSDAKŞLSDAKŞLŞKLWEQKŞLWEQKŞLKŞLWQEKLŞWQEKLWEQKLWEŞQEKLWQŞWEKLQEWQ

KARDEŞ SEN DALGA MI GEÇİYORSUN VALLA KLAVYEYİ PARÇALICAM ŞİMDİ

1.'Sİ KONUDAKİ SOĞUTUCU WRAITH PRISM, WRAITH STEALTH'TE SÖKÜLMESİYLE KONUDAKİ WRAITH PRISM'İN ALAKASI NE?
2.'Sİ GENELLEME YAPIYORSUN AMA YAPTIĞIN GENELLEMEDEN HABERİN YOK. GÜNCEL ÇOĞU HARİCİ SATIN ALINAN SOĞUTUCUDA O MANDALLAR TAKILIYOR.
3.'SÜ BİLMİŞLİK YAPIP SAĞA SOLA SALLAMIYORUM SAÇMA SAPAN GENELLEME YAPIP BİLGİSİZCE KONUŞAN BİRİSİ OLDUĞUN İÇİN ÖYLEYMİŞ GİBİ GÖZÜKÜYOR SANA GALİBA. SABAH SABAH DELİRTMEYİN ADAMI.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Epey bir yanlışın var. Bu kadar genellenmez cidden.
AMD'nin Ryzen işlemcilerle birlikte vermek için ürettiği Wraith serisi soğutucular aynı dönemde çıktı. Sırf takma yöntemleri değişik diye Wraith Prism veya Wraith Max eski nesil bir soğutucu mu oluyor?

Bir de aşırı genele vurduğun için her AM4 uyumlu soğutucu için AM4 braketlerini sökmemiz gerekiyor gibi bir anlam çıkıyor. Hydro H100i RGB PLATINUM kullandım 1.5 ay. O soğutucuyu takmak için AM4 braketlerini takmamız gerekiyor.
Bu durumda Hydro H100i RGB PLATINUM eski nesil bir soğutucu mu olmuş oluyor? 🤔

Epey bir yanlışın var. Bu kadar genellenmez cidden.
AMD'nin Ryzen işlemcilerle birlikte vermek için ürettiği Wraith serisi soğutucular aynı dönemde çıktı. Sırf takma yöntemleri değişik diye Wraith Prism veya Wraith Max eski nesil bir soğutucu mu oluyor?

Bir de aşırı genele vurduğun için her AM4 uyumlu soğutucu için AM4 braketlerini sökmemiz gerekiyor gibi bir anlam çıkıyor. Hydro H100i RGB PLATINUM kullandım 1.5 ay. O soğutucuyu takmak için AM4 braketlerini takmamız gerekiyor.
Bu durumda Hydro H100i RGB PLATINUM eski nesil bir soğutucu mu olmuş oluyor? 🤔
demek istediğim şu eski nesil AM3/FM2+ soğutucuları gibi mandalını ayaklarına takması gerektiği Prism in takılma şekli o yönde . bunun neresi genellleme ? Stealth ise ayakların sökülüp anakarta vidayla monte edildiğini belirtmek için. yazım şekline göre yanlış anlasılsa da bana gereksiz cevap vermesi sallaması garip . Olayı farklı yönlere çekmeniz enteresan ....

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
demek istediğim şu eski nesil AM3/FM2+ soğutucuları gibi mandalını ayaklarına takması gerektiği Prism in takılma şekli o yönde . STealth ise ayakların sökülüp anakarta vidayla monte edildiğini belirtmek için. yazım şekline göre yanlış anlasılsa da bana gereksiz cevap vermesi sallaması garip .
İfade edebilmek bu kadar zor olmamalı.

Wraith Prism'in takma yöntemi o şekilde olduğu için eski nesil bir soğutucu olmuş olmuyor.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Yeni nesil işlemci soğutucusundan biraz bahseder misin? Attığın 2 soğutucu arasında sadece model farkı var. Biri Ryzen 3 ve 5'lerde gelirken diğeri Ryzen 7 ve Ryzen 9'larda geliyordu.

Adam prism almış stealth ile monteleme alakası yok gelmiş saçma sapan şeyler söylüyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,563
Üyeler
163,189
Son üye
squfly
Top Bottom