Neler Yeni

Wraith Prism soğutucu bloğu nasıl takılıyor

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Eski demedin, eski nesil dedin.

Doğru anlatanın sen olup yanlış anlayanın ben olduğunu düşünmüyorum.
yeni nesil amd işlemcilerin stok soğutucusu olarak en çok hangi soğutucu geliyor ? Stealth soğtucu . Onu takmak için ayakları sökmek gerekiyorya hani adamın eski soğutucusu bilgisayarda takılı Prism almış ayakklar sökülü . Prism i nasıl takarım diye sormuş . Dediğim o ayakları takıp eski nesil amd işlerin soğtucusu nasıl takılıyorsa o şekil takacaksın . soğtucu klipsleri ayaklara takıp mandalı kapatacak . bu yöntem amd de eski değil mi ? bunu yapmak için AM4 anakartta tekrar stok soğutucu söküldüğünde o ayakları yerine takmak değil mi ? Bir tane angut boş sallayacak diye MOD bile bize yükseliyor . acayip komedi ...

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
yeni nesil amd işlemcilerin stok soğutucusu olarak en çok hangi soğutucu geliyor ? Stealth soğtucu . Onu takmak için ayakları sökmek gerekiyorya hani adamın eski soğutucusu bilgisayarda takılı Prism almış ayakklar sökülü . Prism i nasıl takarım diye sormuş . Dediğim o ayakları takıp eski nesil amd işlerin soğtucusu nasıl takılıyorsa o şekil takacaksın . soğtucu klipsleri ayaklara takıp mandalı kapatacak . bu yöntem amd de eski değil mi ? bunu yapmak için AM4 anakartta tekrar stok soğutucu söküldüğünde o ayakları yerine takmak değil mi ?
Wraith Prism'in takılış yöntemi eski AM2-3 FM2(+) stok soğutucularıyla aynı yöntem diye Wraith Prism eski bir soğutucu olup Wraith Stealth yeni bir soğutucu olmuyor maalesef.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
"o ayakları tekrar yerine tak . eski nesil amd soğutucular gibi klipsleri ayaklara takacaksın . bitti gitti .. " burda PRİSM eski mi yazmışım ...
1639825398782.png

YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL

OKUDUĞUNU ANLA DİYE HEM BÜYÜK HARFLERLE HEM DE BÜYÜK BOYUTLARLA YAZIYORUM!

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,610
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
"o ayakları tekrar yerine tak . eski nesil amd soğutucular gibi klipsleri ayaklara takacaksın . bitti gitti .. " burda PRİSM eski mi yazmışım ...
Orada yazmamışsın, bir altında ise şu yazıyor:
yeni nesil işlemcilerin soğutucusunu takmak için ayakları anakarttan sökmen lazım

"Yeni nesil"
Madem Wraith Prism yeni nesil bir soğutucu, takarken neden AM4 braketlerini sökmüyoruz?

Wraith Prism eski nesil bir soğutucu ama yeni çıkmış sanırım. Anlatmaya çalıştığın şey bu olmalı.

Yanlış Bilgilendirme
Alıntıyı görüntüle
YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL- YENİ NESİL

OKUDUĞUNU ANLA DİYE HEM BÜYÜK HARFLERLE HEM DE BÜYÜK BOYUTLARLA YAZIYORUM!
yeni nesil AM4 işlemcilerden çıkan Stealth soğtucuyu takmak için o aykları SÖKMEK ŞART . sökmeden tak sen :ROFLMAO:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Orada yazmamışsın, bir altında ise şu yazıyor:

"Yeni nesil"
Madem Wraith Prism yeni nesil bir soğutucu, takarken neden AM4 braketlerini sökmüyoruz?

Wraith Prism eski nesil bir soğutucu ama yeni çıkmış sanırım. Anlatmaya çalıştığın şey bu olmalı.
sen kısaca " bana beko derler " yan hesabım korumak için sana yükseliyorum de sende rahat et bende . konuyu uzattıkça uzattın . bu konuya daha da yazmam . konu sende kalsın . Sonuçta montajı yapacak adam anlamış montajını yapmışmı yapmış . Sİz anlasanız ne anlamasanız ne .

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
yeni nesil AM4 işlemcilerden çıkan Stealth soğtucuyu takmak için o aykları SÖKMEK ŞART . sökmeden tak sen :ROFLMAO:
Ya senin sorunun mu var? Yeni nesil AM4 işlemcilerde Stealth çıkma sebebi maliyeti az. Konunun STEALTH ile alakası yok ayrıca stealth'a bakınca vidalarını takacağını görüyorsun.
Saçma sapan geveliyorsun zaten. Senin gibi bilgisiz bu dünyaya bir daha hiç gelmez. Kendinle gurur duy.
Marş basmıyor galiba?

Top Bottom