YigitIsTaken
80+ Bronze
Dahası
Wraith prism satın alacağım üstünde termal macun geliyor mu ekstra olarak almam mı gerekli?
Üzerinde sürülü oluyor sanırım ama tam emin değilim dostumWraith prism satın alacağım üstünde termal macun geliyor mu ekstra olarak almam mı gerekli?
Sıfırsa geliyor.Wraith prism satın alacağım üstünde termal macun geliyor mu ekstra olarak almam mı gerekli?
Sıfırının üzerinde gelmesi gerekiyor ama ayrı satılanlarda durum nedir bilmiyorum. F/P öneri istersen arctic mx-4 alabilirsin.Wraith prism satın alacağım üstünde termal macun geliyor mu ekstra olarak almam mı gerekli?
Sıfır alacaksanız üzerinde hazır halde geliyor.Wraith prism satın alacağım üstünde termal macun geliyor mu ekstra olarak almam mı gerekli?
Üzerinde sürülü oluyor sanırım ama tam emin değilim dostum
Sıfırının üzerinde gelmesi gerekiyor ama ayrı satılanlarda durum nedir bilmiyorum. F/P öneri istersen arctic mx-4 alabilirsin.
Sıfır alacaksanız üzerinde hazır halde geliyor.
Sıfır alacaksanız üzerinde hazır halde geliyor.
Fotoğraflarda bile sürülü gözüküyor ama yine de bunu itopya desteğe sorman daha mantıklı olacaktır. Sattıkları ürünü onlar daha iyi bilir.
Buradan alacağım termal macun almama gerek varmıdır?
Arkadaşın attığı videoda dediğim gibi üzerine sürülü olarak gelmiş almana gerek yok
Hayır gerek yok, sürülü gelecektir.