Neler Yeni

Wraith’den alınan Mouse sizce 2. el mi?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Kayhan Uygun
Merhaba Wraith’den ScyRox V6 mouse satın aldım kutusunu açınca bana haddinden fazla tozlu ve lekeli gibi gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz? Frimayı karalamak istemiyorum kendilerinden en az 15 kere falan ürün almışımdır ilk defa böyle bir şey yaşadığım için garip hissettim. Wraith’den bu mouse u alan olduysa kendilerine de böyle gelip gelmediğini yazarsa çok sevinirim çünkü aynı mouse’u gaming gen den alan arkadaşım kutusunu açtığında tertemiz çıkmıştı ve onun clickleri daha tok iyi hissettiriyordu bunun clickleri bir tık yankılı ve garip hissettiriyor…

Ekler

• IMG_2662.jpeg
    IMG_2662.jpeg
    196.7 KB · Hit: 32
  • IMG_2663.jpeg
    IMG_2663.jpeg
    211 KB · Hit: 31
  • IMG_2664.jpeg
    IMG_2664.jpeg
    224.6 KB · Hit: 26
  • IMG_2665.jpeg
    IMG_2665.jpeg
    197.1 KB · Hit: 27
  • IMG_2666.jpeg
    IMG_2666.jpeg
    195 KB · Hit: 31

EREN PC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
239
İsim
EREN
belki iade ürün göndermişlerdir iade değişim iste istersen

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
899
İsim
Musa Topçu
2. el mi bilemem ama keşke gaming gen tr den alsaydınız

Clayz

80+ Silver
Merhaba Wraith’den ScyRox V6 mouse satın aldım kutusunu açınca bana haddinden fazla tozlu ve lekeli gibi gibi geldi siz ne düşünüyorsunuz? Frimayı karalamak istemiyorum kendilerinden en az 15 kere falan ürün almışımdır ilk defa böyle bir şey yaşadığım için garip hissettim. Wraith’den bu mouse u alan olduysa kendilerine de böyle gelip gelmediğini yazarsa çok sevinirim çünkü aynı mouse’u gaming gen den alan arkadaşım kutusunu açtığında tertemiz çıkmıştı ve onun clickleri daha tok iyi hissettiriyordu bunun clickleri bir tık yankılı ve garip hissettiriyor…
bence biri daha once satın almıs sonra ıade etmıs o urunde sana denk gelmıs boyle dusunuyorum

fkomar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Fatih KOM
Adamların whatsappları var sorsan ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada herkes atıp tutacak. De adamlara ki ürünüm şöyle geldi bu durumdan şikayetçiyim.Anlayışlı insanlar bence

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamların whatsappları var sorsan ya?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada herkes atıp tutacak. De adamlara ki ürünüm şöyle geldi bu durumdan şikayetçiyim.Anlayışlı insanlar bence
bu saatte kapalılar hocam o yüzden soramadım

Krmm

80+ Bronze
basbaya 2. el işte. Tozlu lekeli sıfır ürün mü olur ?

Clayz

80+ Silver
beyler bu wraıthın sıtesındekı mouselerı nereden tedarık edıyorlar yanı asıl markaları ne?

Top Bottom