O OzanKayaa 80+ Katılım 21 Ocak 2026 Mesajlar 85 Reaksiyon skoru 9 Dün, 16:54 #1 Bu oyunun Türkçe yaması yokmu bulamazmıyım çok ihtiyacım var lütfen bilen varsa yardımcı olabilirim nasıl Türkçe yapabilirim?
Bu oyunun Türkçe yaması yokmu bulamazmıyım çok ihtiyacım var lütfen bilen varsa yardımcı olabilirim nasıl Türkçe yapabilirim?
O OzanKayaa 80+ Katılım 21 Ocak 2026 Mesajlar 85 Reaksiyon skoru 9 Dün, 17:21 Konu Sahibi Konu Sahibi #2 OzanKayaa yazmış: Bu oyunun Türkçe yaması yokmu bulamazmıyım çok ihtiyacım var lütfen bilen varsa yardımcı olabilirim nasıl Türkçe yapabilirim? Devamı için tıklayın... Help me
OzanKayaa yazmış: Bu oyunun Türkçe yaması yokmu bulamazmıyım çok ihtiyacım var lütfen bilen varsa yardımcı olabilirim nasıl Türkçe yapabilirim? Devamı için tıklayın... Help me
G GrkemCkn 80+ Bronze Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 895 Reaksiyon skoru 222 Dün, 17:23 #3 OzanKayaa yazmış: Help me Devamı için tıklayın... Ben bulamamıştım bulabilirsen de anca paralı satarlar hocam.
OzanKayaa yazmış: Help me Devamı için tıklayın... Ben bulamamıştım bulabilirsen de anca paralı satarlar hocam.