Neler Yeni

X box x mi PlayStation 5 mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih edebali
Arkadaşlar sizce hangisi alınmalı oynadığım oyun Cod warzone ve apex

Sizce hangisi ve neden ?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
PlayStation 5 oyunları çok pahalı, eğer oyun alıp oynamak istiyorum diyorsan çok fazla para vermen gerekir Ps5'te. Xbox'ta gamepass te veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam ordan bir çok oyunu oynayabilirsin.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
PlayStation 5 oyunları çok pahalı, eğer oyun alıp oynamak istiyorum diyorsan çok fazla para vermen gerekir Ps5'te. Xbox'ta gamepass te veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam ordan bir çok oyunu oynayabilirsin.
PlayStation için de Gamepass benzeri sistem önümüzdeki ay çıkıyor. Ben olsam PS5 alırdım özel oyunlarını seviyorum şahsen.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat

Sizce hangisi ve neden ?
özellik bakımından kıyaslamıyorum ben olsam keyfi olarak ps 5 alırdım özellikleri nedeniyle değil

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
PlayStation için de Gamepass benzeri sistem önümüzdeki ay çıkıyor. Ben olsam PS5 alırdım özel oyunlarını seviyorum şahsen.
Bilmiyorum konsolda olan yenilikleri falan siz daha iyi bilirsiniz tabii ki

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1

Sizce hangisi ve neden ?
O oyunlar için ikisi de olur yani hiç farkını görmezsin. Ama o kadar para verip konsol almışken PS özel oyunlarına da bakmak, Dualsense titreşimimi belli oyunlarda da olsa kullanmak için bence PS5 alınır.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
ps5 e de game pass tarzı bir sistem çıkacak. game pass kadar oyun olur mu bilmiyorum ama olursa ps 5 düşünebilirsin. ama ps 5 alırsan muhtemelen o game pass sistemine mahkum kalırsın çünkü oyunlar çok pahalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Semih edebali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ps5 e de game pass tarzı bir sistem çıkacak. game pass kadar oyun olur mu bilmiyorum ama olursa ps 5 düşünebilirsin. ama ps 5 alırsan muhtemelen o game pass sistemine mahkum kalırsın çünkü oyunlar çok pahalı
Yani x box daha mı mantıklı oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS5 tabii ki. Gamepass benzeri de çıkıyor yakında her türlü oyunu oynayabilirsin, bence çok daha iyi özellikle exclusive oyunları oynamak bambaşka.
Bu konuya bir bakayım

Top Bottom