Neler Yeni

'X' Oyun bulunduğunuz konumda desteklenmiyor.

Wiolwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Okan Dartılmak
Selamlar Dostlar, Yaklaşık 2 haftaya kadar avrupa sunucusunda VPNle girip 1 saat oynadığım Geforce Now şuanda belirli oyunlara girdiğimde(RUST,CSGO,THE CREW 2) bulunduğunuz konumda desteklenmiyor diyip atıyor. İnternet üzerinden çok araştırma yapmama rağmen bir çözümünü bulamadım acaba geforce now artık bu vpnle girme işini mi fixledi yoksa bende mi bir sorun var. Cevaplarınızı bekliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mücahit Kemal
Dostum bende aynı sorundan muzdaripim. Çok sayıda araştırma yapmama rağmen bulamadım. Umarım sorunun çözümünü bilen vardır.

Wiolwe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Okan Dartılmak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok mudur arkadaşlar bir çözüm yada neden olduğunu yazıcak biri.

Mayanse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mayanase
Düzelmiş ama yeni hesap açınca sıra bekletmiyordu ya o artık yok

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Selamlar Dostlar, Yaklaşık 2 haftaya kadar avrupa sunucusunda VPNle girip 1 saat oynadığım Geforce Now şuanda belirli oyunlara girdiğimde(RUST,CSGO,THE CREW 2) bulunduğunuz konumda desteklenmiyor diyip atıyor. İnternet üzerinden çok araştırma yapmama rağmen bir çözümünü bulamadım acaba geforce now artık bu vpnle girme işini mi fixledi yoksa bende mi bir sorun var. Cevaplarınızı bekliyorum.
VPN ile girme işi uzun zamandır yoktu zaten

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Düzeltme yapayım sanırım farklı vpn kullanırsanız oluyor belli başlı vpn ler fixli

Lexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
efe taşönü
yok işte cevap bekliyorum dostlardan
vpn kullan
Mesaj otomatik birleştirildi:

vpn konumu değiştir

Top Bottom