arkadaşlar bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır soğutucum iyi ama anakartım oc desteklemiyor valorant bile oynayamıyorum ne yapmalıyım
sağol kankam videoyu deneyeceğim ama ben direkt bunu satıp yeni nesil toplamak istiyorum ya bu pc başımı daha çok ağrıtacak gibi geliyorbu videoyu izleyip bir şeyler yapabilirsin veya durumun varsa ryzen 5 3600 geçebilirsin.
Rica ederim kankam, En mantıklısı da bütün sistemi satıp üstüne biraz para ekleyip yeni bir sisteme geçmen senin için daha hayırlı olacaktır tabi ki.sağol kankam videoyu deneyeceğim ama ben direkt bunu satıp yeni nesil toplamak istiyorum ya bu pc başımı daha çok ağrıtacak gibi geliyor
vallahi bu işler sıkıntı ya eski parçalar özellikle daha geçen gün ramlerimin bir tanesi bozuldu artık satıp yeni pc ye geçeceğim inşallahRica ederim kankam, En mantıklısı da bütün sistemi satıp üstüne biraz para ekleyip yeni bir sisteme geçmen senin için daha hayırlı olacaktır tabi ki.
Bence de yeni sisteme geçme vaktin gelmiş hocam şimdiden yeni sistemin hayırlı olsun diyorumvallahi bu işler sıkıntı ya eski parçalar özellikle daha geçen gün ramlerimin bir tanesi bozuldu artık satıp yeni pc ye geçeceğim inşallah
teşekkürler hocam iyi forumlarBence de yeni sisteme geçme vaktin gelmiş hocam şimdiden yeni sistemin hayırlı olsun diyorum
inşallah yeni pc alacağım hocam teşekkürler iyi fourmlarimkanınız varsa yeni bi anakart işlemci ram üçlüsüne geçmenizi tavsiye ederim.
Rica ederim sana da iyi forumlar iyi akşamlar hocamteşekkürler hocam iyi forumlar