Neler Yeni

Yardım x3440 rx 570 darboğaz sorunu

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Fatih Karakış
arkadaşlar bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır soğutucum iyi ama anakartım oc desteklemiyor valorant bile oynayamıyorum ne yapmalıyım

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Mert Camran
arkadaşlar bu sorunu çözmenin bir yolu varmıdır soğutucum iyi ama anakartım oc desteklemiyor valorant bile oynayamıyorum ne yapmalıyım
bu videoyu izleyip bir şeyler yapabilirsin veya durumun varsa ryzen 5 3600 geçebilirsin.

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Fatih Karakış
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu videoyu izleyip bir şeyler yapabilirsin veya durumun varsa ryzen 5 3600 geçebilirsin.
sağol kankam videoyu deneyeceğim ama ben direkt bunu satıp yeni nesil toplamak istiyorum ya bu pc başımı daha çok ağrıtacak gibi geliyor

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Mert Camran
sağol kankam videoyu deneyeceğim ama ben direkt bunu satıp yeni nesil toplamak istiyorum ya bu pc başımı daha çok ağrıtacak gibi geliyor
Rica ederim kankam, En mantıklısı da bütün sistemi satıp üstüne biraz para ekleyip yeni bir sisteme geçmen senin için daha hayırlı olacaktır tabi ki.

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Fatih Karakış
Rica ederim kankam, En mantıklısı da bütün sistemi satıp üstüne biraz para ekleyip yeni bir sisteme geçmen senin için daha hayırlı olacaktır tabi ki.
vallahi bu işler sıkıntı ya eski parçalar özellikle daha geçen gün ramlerimin bir tanesi bozuldu artık satıp yeni pc ye geçeceğim inşallah

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
553
İsim
Mert Camran
vallahi bu işler sıkıntı ya eski parçalar özellikle daha geçen gün ramlerimin bir tanesi bozuldu artık satıp yeni pc ye geçeceğim inşallah
Bence de yeni sisteme geçme vaktin gelmiş hocam şimdiden yeni sistemin hayırlı olsun diyorum :)

1905

80+ Silver
imkanınız varsa yeni bi anakart işlemci ram üçlüsüne geçmenizi tavsiye ederim.

FatihKS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Fatih Karakış

Mert Camran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru