X670 Chipsetli anakartlar çıkarmı?

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,413
Ryzen 5000 serisi işlemciler tanıtıldı fakat herhangi bir yeni chipset göremedik acaba 20 ekime kadar görme ihtimali varmı? Çünkü beklemek istemiyorum dolar delirmiş şekilde çıkıyor. Asus Rog Strix x570-E Gaming alasım var. Önceden Tuf Gaming M3 Mouse hediye ediyordu ona benzer kampanya varmı hala x570 chipsetli anakartlarda ?

Çıkar muhtemelen. Ama 1 nesil için alınmaz bence. Soket değişecek diğer nesilde.

İşte bazıları diyor çıkacak diye bazılarıda çıkmaz diyor. Benim kafam aşırı karışık.

Abicim son seri olsada alacam çünkü ZEN4 çıksa bile 2022 de almayacağım çünkü 7 sene boyunca eğer yazılımsal sorun çıkarmaz ise ve performans'ı yeterse Ryzen 7 5700x ile anakart'ı değiştirme gibi bir planım yok MSI x570 Gaming Edge WIFI vardı yazılımsal sorunlarından dolayı satma kararı aldım. çıkacakmı çıkmazmı bilmiyorum sadece çıkacakmı ona göre bekliyorum.

amd'nin yeni soketi ile birlikte tercih edilebilir.

amd'nin yeni soketi ile birlikte tercih edilebilir.
Gelir mi x670 ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

he yeni soket gelirse tercih edilebilir demişin :D

Anakart yok bilgisayar parçaları boş boş dolapta duruyor.

Gelir mi x670 ?

he yeni soket gelirse tercih edilebilir demişin :D

Anakart yok bilgisayar parçaları boş boş dolapta duruyor.
Muhtemelen işlemciler piyasa sürüledükten yaklaşık 2-3 ay sonra gelir.

Muhtemelen işlemciler piyasa sürüledükten yaklaşık 2-3 ay sonra gelir.
Ama önceki lansmanlarda hep gösterilirdi hangi chipset geleceği bu lansmanda hazır olarak x570 tak çalıştır kullanabileceksiniz eğer sıkıntı çıkar isede bıos flashback ile güncelleyebilirisiniz ibaresini verdiler kafam acayip pis karıştı.

cikmaz dostum.
öyle birsey yok ve gerekte yok.
amd kendiside acikladi.
2022 itibarinlen x670 chipset gelir
Abi çıkmaz demi artık bitti diye bu chipset 20 gün bekledim boş boşa anakart fiyatınıda artırdık puu içine ...... Bari kampanya olsada yanında bişey verseler mouse veriyorlardı onuda kaçırdık :(

Ama önceki lansmanlarda hep gösterilirdi hangi chipset geleceği bu lansmanda hazır olarak x570 tak çalıştır kullanabileceksiniz eğer sıkıntı çıkar isede bıos flashback ile güncelleyebilirisiniz ibaresini verdiler kafam acayip pis karıştı.

Abi çıkmaz demi artık bitti diye bu chipset 20 gün bekledim boş boşa anakart fiyatınıda artırdık puu içine ...... Bari kampanya olsada yanında bişey verseler mouse veriyorlardı onuda kaçırdık :(
Yani pandemi herkesi vurud AMD yöneticilerini de şu an da fiyatalar aşırı yüksek ve yükselmeye devam edin alabildiğiniz en kısa sürede alın derim. Bu ara da ROG X570 yerine ROG B550-F veya MSİ B550 A Pro öneririm. Hata ROG B550-F şu anda gaming gecesinde indirimde bakabilirsiniz :)

Yani pandemi herkesi vurud AMD yöneticilerini de şu an da fiyatalar aşırı yüksek ve yükselmeye devam edin alabildiğiniz en kısa sürede alın derim. Bu ara da ROG X570 yerine ROG B550-F veya MSİ B550 A Pro öneririm. Hata ROG B550-F şu anda gaming gecesinde indirimde bakabilirsiniz :)
B550 kırpılmış anakart ya birde F modeli WİFİ si yok bana lazım.

B550 TUF WIFI var ama bakalım ya bilmiyorum x570 asıl hedefim başka hiçbirşeyde gözüm yok nedense.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,733
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri