nousfurkan
80+ Bronze
Yapıştırma olarak kullanılan bir şey hastalık tedavileri için varmi kullanan
hocam sunumuna gittim az biraz ayt bioloji bilgisi olan birisi o yapışkanların bir işe yaramayacağını bilir tamamiyle ponzi sistemi için üretilmiş ürünlerYapıştırma olarak kullanılan bir şey hastalık tedavileri için varmi kullanan
hocam iş teklifi aldım bende bunla alakalı da yani kafam karıştı neden işe yaramaz sencehocam sunumuna gittim az biraz ayt bioloji bilgisi olan birisi o yapışkanların bir işe yaramayacağını bilir tamamiyle ponzi sistemi için üretilmiş ürünler
hocam o sunumda anlattıkları her vitaminin vicudumuzda ayrı emildiği yerler var deri ile nasıl emilebilir allahın aşkına mentalollü bir kağıt parçasından ibaret zaten başka bir şey değil iş teklifi dediğiniz şey de ponzi sistemine sizi sokmaya çalışıyorlar bundan ibarethocam iş teklifi aldım bende bunla alakalı da yani kafam karıştı neden işe yaramaz sence
bende bıraz baktım hocam anladıgım kadarıyla ben satıcam benı ıse sokan kazanacak bundan vs vs saadet zıncırımsıhocam o sunumda anlattıkları her vitaminin vicudumuzda ayrı emildiği yerler var deri ile nasıl emilebilir allahın aşkına mentalollü bir kağıt parçasından ibaret zaten başka bir şey değil iş teklifi dediğiniz şey de ponzi sistemine sizi sokmaya çalışıyorlar bundan ibaret