Merhabalar, öncelikle 2022 yılında kendime bir xbox 360 almak istiyorum. Sizce almalımıyım sizinde fikirleriniz önemli. Link:
Açıkcası ps3 sevmiyorum, çünkü kuzenimde var. PS3 daha gta 5 gibi zorlu oyunları açamıyor bile, ama xbox 360 bu gibi konularda gayet başarılıben olsam ikinci el ps3 alırım
yo açıyorAçıkcası ps3 sevmiyorum, çünkü kuzenimde var. PS3 daha gta 5 gibi zorlu oyunları açamıyor bile, ama xbox 360 bu gibi konularda gayet başarılı
ps3 alma xbox360 daha iyi iki konsolda daha geçen hafta bendeydi xbox 360 ımı satmaya çalışıyordum her şey orjinal sattım ps3 de arkadaş vermişti bi deniyeyim diye ikisi bir arada güç testi yapmıştım her türlü xbox360 daha iyi sana tavsiyem orjinal xbox360 bulman bak ciddi diyorum pişman olmazsın ben series s alacağım için sattım ama hiç param olmasa devam ederdim yağ gibi oynatıyordu benim elimdeki xbox360 konsoluAçıkcası ps3 sevmiyorum, çünkü kuzenimde var. PS3 daha gta 5 gibi zorlu oyunları açamıyor bile, ama xbox 360 bu gibi konularda gayet başarılı
neden orjinal al dediğimi diyorsan da geçen yaz jtagli xbox 360 ım vardı orjinal ile fps farkı ciddi oranda oluyor aynı oyunu kasarak oynarken tekrar oynadıgımda kasmadan oynuyordumMerhabalar, öncelikle 2022 yılında kendime bir xbox 360 almak istiyorum. Sizce almalımıyım sizinde fikirleriniz önemli. Link: