Neler Yeni

Yardım Xbox 9.nesil controller aldım, ama outlet ürüne benziyor

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
gençler selam. D&R'dan 9.nesil xbox controller almıştım, bugün teslim aldım. Kutuyu açınca pis olduğu gözüme çarptı. Altına baktığımda ise şok oldum, açılmadığını göstermesi gereken jelatin kesilmiş, üstüne başka atılmıştı. 0 ürün fiyatı ödedim, ama böyle bir şey beklemiyordum. Bu forumda da controller ların microsoft üzerinden garantisine bakabileceğimizi okumuştum. Ürünün garantisine nereden bakabilirim? Ürünün yüzeyinde sıkıntı görünmüyor, test edeceğim birazdan. Lakin bu olaylar korkutmaya yetti. Microsoft Türkiye garantili olduğu yazıyordu. D&R outlet ürün satabilir mi? Şimdiden vaktiniz için teşekkürler...

Allmuted

80+ Bronze
microsoft hesabına giriş yap, cihaz ekle kısmından aldığın kolun seri numarasını gir orada görürsün garantiyi

NedoxBey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Nedox Bey
teşhir olabilir

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Allmuted

80+ Bronze
sıkıntı yaratır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyvallah hocam kralsın. Bakalım D&R diye güvendik, bizi mi düdüklediler, yoksa sağlamlar mı...
Kimseye güvenmemek lazım, gerekli kontrolleri yapıp tüketici hakem heyetine başvurun

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Kimseye güvenmemek lazım, gerekli kontrolleri yapıp tüketici hakem heyetine başvurun
doğru diyosun hocam. Nasıl başvururum, nasıl işler süreç bilgi geçebilir misin? Şimdi D&R'ın wp hattına yazdım, değişim talep ettim durumu anlatıp, bakalım. Umarım çözüm bulabilirim.
1692079420378.png

Allmuted

80+ Bronze

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
E devletten başvurunu yapabilirsin, süreci bana da haber ver keyifle izlerim😁
tamamdır hocam👍 WP üzerinden dönüş bekliyorum. Burayı da güncelleyeceğim ha bire. Bir de bunlara iş başvurusu yapmıştım, onu yakmasak bu olayla bari😁

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
Hocam WP hattından dönüş var, anlaşmalı kargodan numara verdi. Onlara göndereceğim bir şekilde, inceleme sonrası iade veya değişim dediler. Ellerinde stokta gözükmüyor ürün. İade de istemiyorum. Kol güzel gibi, lakin 0 parası ödedim, sıfır almalıyım. Açılmış ürünü ne yapayim? Kargo durumuna göre de güncelleyeceğim.

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
hocam bugün telefondan döndüler. Bugün ürün kargoya çıkıyormuş. Ama işlem görmedi. Gitti yattı birkaç gün, geri dönüyor. Site üzerinden talep oluşturmam lazımmış zart zurt.

Bunu bana belirtmediler de wp hattı üstünden, kargo numarası verdiler, bildirin dediler. Çok saçma iş yapıyorlar.

Allmuted

80+ Bronze
hocam bugün telefondan döndüler. Bugün ürün kargoya çıkıyormuş. Ama işlem görmedi. Gitti yattı birkaç gün, geri dönüyor. Site üzerinden talep oluşturmam lazımmış zart zurt.

Bunu bana belirtmediler de wp hattı üstünden, kargo numarası verdiler, bildirin dediler. Çok saçma iş yapıyorlar.
Thhye ver onlar uğraşsın

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
valla gamepad i de kullanmak istiyorum beklediğim o kadar vakit bomboş ziyan oldu. Hele bi geri gelsin de. Bakalım ne halde, hiç açtılar mı?

Top Bottom