Neler Yeni

Xbox 9. nesil gamepad (PC) Windows 11'de Bluetooth Adaptörsüz çalışır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
Selamlar Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyorum PC'm için fifa rocket league oynamak için, fakat merak ettiğim şey pc için bluetooth adaptörü almam lazım mı yoksa win11 (Enterprise) (orjinal) otomatik bağlanıyor mu? Sistemim imzam'da mevcuttur teşekkürler şimdiden.

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tadic3453
Selamlar Xbox 9. nesil gamepad almayı düşünüyorum PC'm için fifa rocket league oynamak için, fakat merak ettiğim şey pc için bluetooth adaptörü almam lazım mı yoksa win11 (Enterprise) (orjinal) otomatik bağlanıyor mu? Sistemim imzam'da mevcuttur teşekkürler şimdiden.
USB kablo ile çalışır

Teil5757

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Can
İlgilendiği Kategoriler
Görüntü sistemleri, pcb
Hocam nasıl bağlanacak ki otomatik ? Bağlantı kurması için hangi teknolojiyi kullanacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nasıl bağlanacak ki otomatik ? Bağlantı kurması için hangi teknolojiyi kullanacak.
Win11'de xbox oyun kumandası kablosuz tanımlama özelliği var'da dün bilgisayarımı kontrol ettim o yüzden sormak istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

USB kablo ile çalışır
Kablosuz adaptörle çalışır mı sonuçta gamepad'i almamın sebebi uzanarak oynamak.

tadic3453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Tadic3453

Win11'de xbox oyun kumandası kablosuz tanımlama özelliği var'da dün bilgisayarımı kontrol ettim o yüzden sormak istedim.

Kablosuz adaptörle çalışır mı sonuçta gamepad'i almamın sebebi uzanarak oynamak.
Ben bunu kullanıyorum

Evet calışır

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan

5.3 versiyonu çıkmış daha iyi olur mu gecikmeleri az mıdır sence 5.0'a göre almışken 5.0'değilde 5.3 alayım diyorum bu arada buda attığın linkteki markanın üst modeli.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Hasan
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,136
Üyeler