Neler Yeni

🔥İndirim Xbox Controller Mavi (Outlet) 2250TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
efe yet
Nethouse'da Outlet özel 2250TL ye düşmüş ne zamandır istediğim modeldi mavi olması üzdü ama normal fiyatının Itopya,Media Markt gibi yerlerde 3400-3600TL olması rengi seven ya da sıkıntı etmeyeceklere iyi bir fırsat olabilir:
link

Ekler

• Screenshot_20250129_132224_Instagram.jpg
    Screenshot_20250129_132224_Instagram.jpg
    249.2 KB · Hit: 308

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
900
İsim
Deniz
Ben garantisi bitmeye yakın yenisiyle değiştirtmiştim. O şekilde yapılabilir belki, outlet olması problem yaratır mı bilmiyorum

YazılımKafa

80+ Silver
çok da farkı olmuyor yani zaten 1 yıl garantili ama iade edilen ürün olmasından dolayı dedin sanırsam
Önemi kişiye göre değişir. Outlet üründe bunu başlıkta yazmalısın

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,255
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
kısa zaman önce itopya bu paraya sıfırını vermişti. Bence outlet alma riskine değmez. Değişim garantisi yok

Honda CRX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
İtopya güzel indirim yapıyor Kontrolcülerde.

Kulspruta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan tosun
Bu kolda enteresan bir kalitesizlik var ya da bana öyle denk geldi. Sıfır kapalı kutu aldım arada sırada fifa oynadım çok fazla kullanmadım sol analoğun kauçuk kısmından parça koptu, r2 ye denk gelen tetik tuşu takılma yapmaya başladı. Toplasanız 30-40 kere kullanmadım daha. Yılların emektarı dualshock 4 var yedekte sorunsuz hayatına devam ediyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
efe yet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kısa zaman önce itopya bu paraya sıfırını vermişti. Bence outlet alma riskine değmez. Değişim garantisi yok
ne zamandı bu karne indirimde zam yaptılar 2800 olan fiyat 3k oldu indirim halinde olmasına rağmen

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,012
İsim
Sadettin Y
Bu kolda enteresan bir kalitesizlik var ya da bana öyle denk geldi. Sıfır kapalı kutu aldım arada sırada fifa oynadım çok fazla kullanmadım sol analoğun kauçuk kısmından parça koptu, r2 ye denk gelen tetik tuşu takılma yapmaya başladı. Toplasanız 30-40 kere kullanmadım daha. Yılların emektarı dualshock 4 var yedekte sorunsuz hayatına devam ediyor.
1 8.nesil 3 tane 9. nesil kullandim drift harici dedigin sekilde malzeme sorunu yasamadim nt

Çakma olabilir mi 2 yıldır kullanıyorum ilk kez duydum söylediklerini.

MasterOfPuppets

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
617
İsim
Gokhan
Ben garantisi bitmeye yakın yenisiyle değiştirtmiştim. O şekilde yapılabilir belki, outlet olması problem yaratır mı bilmiyorum

Genelde firmalar satış gerçekleştirirken eğer faturaya teşhir veya outlet yazıyor. Ve maalesef firmalar bu tarzlı bilgiler yüzünden değiştirmemek için (outlet zaten kafası ile ) 3 kez servis şartını sayıp en son raddede iade kararı veriyor.

TrollSlayer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
607
İsim
Arif Çelebi
2-3 hafta önce siyahı itopyada 2300 tl ye satıldı hiç bulaşmayın bunlara

Top Bottom