Alıntıyı görüntüleBöyle bir ekran var gamebar yok oyun modunu mu kapatayım
Çok teşekkürler kaynak ve yardım için.Windows 10 da gamebarı kapatabiliyorsun fakat w11 de kapatma ayarını kaldırmışlar, çözüm olarak gamebarı yeniden yüklel.
Burada yapılacak işlemler yazıyor, google çeviri ile sayfayı çevirip yapabilirsin.![]()
Uninstall or Reinstall Xbox Game Bar in Windows 11
This tutorial will show you how to uninstall or reinstall the Game Bar for your account or all users in Windows 11. You can open the Game Bar to take control of all your favorite gaming activities while playing on your Windows 11 device. The Home Bar is the bar at the top of the Game Bar...www.elevenforum.com
Gamebarı yüklersen o hatayı vermiyor, düzgün kurulu olmadığı için hata veriyor.
ms-windows-store://pdp/?productid=9NZKPSTSNW4PBu hatayı alıyorum microsoft store'da ms-gamebar adında bir uygulama yok. Windows+G tuşuna basınca açılan bir pencere var ve adı da game bar evet ancak hatayı vermeye devam ediyor.
Alıntıyı görüntüle
Format attım az önce hocam. Format sonrası bu sorunu yaşamıştım manuel olarak silmedim yani. Çözümü de arkadaşın attığı kaynaktaki 3. opsiyondan link ile microsoft store'dan game bar indirerek çözdüm.Game Bar sildiyseniz normal. Ayrıca eskisi gibi fps düşürdüğü yok. Hatta X3D işlemcilerin verimli kullanılması için gerekli.