Xbox Game Pass Hakkında Yardım.

1v9uknow

80+
Reaksiyon skoru
172
Arkadaşlar selam,

Xbox game pass almayı düşünüyorum fakat, Ultimate, PC, Konsol seçenekleri var. Şunları merak ediyorum.

1-) Konsolum yok, sadece pc üzerinden oynayacağım. Ultimate ve PC seçenekleri arasında bir fark var mı bu durumda (Xbox live gold falanda almış oluyormuşsun sanırım ultimate alınca ama ne olduğunu bilmiyorum)
2-) Ultimate veya PC olan aboneliklerden birini aldığımda EA Play' de ki tüm oyunları oynayabiliyor muyum ? Yani ekstradan bir de EA Play aboneliğine ödeme yapmama gerek var mı ?

Kullanan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Ultimate hem pc üzerinden hem de konsoldan oynamana yarar. Sadece pc alman yeterli olur.
Hangi gamepass aboneliğini almış olursan ol ea play kütüphanesindeki tüm oyunları ekstra hiçbir ücret ödemeden oynayabilirsin.

Ultimate
  • Tüm GP kütüphaneye erişim
  • Xcloud
  • EA play
  • Ekstra avantajlar ( 3 ay Apple Music vb.)
PC Game Pass
  • Tüm GP kütüphaneye erişim
  • EA Play

Xcloud tam olarak nedir ve ekstra avantajlarda başka ne gibi içerikler var. Sence konsol kullanmayan birisi için Ultimate mantıklı mı ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu Gold live dedikleri muhabbet tam olarak nedir onunla ilgili de bilgi verebilir misiniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

up

Son düzenleme:
Arkadaşlar peki ben şu an bunu satın almak istiyorum ama sadece 1 Ay'lık satın alabiliyorum sanırım. Yıllık vb seçeneklerde satın alma yok mu ?

Geri