Eren Cem 80+ Bronze Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 861 Dahası Reaksiyon skoru 305 İsim Eren Cem 9 Ocak 2024 #1 Gamepassten indirmek istediğim oyunu indirmeye çalıştığımda indirmek istediğim diski seçiyorum ancak indirme başlamıyor hiçbir şekilde ve indiremiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu
Gamepassten indirmek istediğim oyunu indirmeye çalıştığımda indirmek istediğim diski seçiyorum ancak indirme başlamıyor hiçbir şekilde ve indiremiyorum nasıl çözebilirim bu sorunu
M maxipex481 80+ Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 128 Dahası Reaksiyon skoru 49 İsim maksi 9 Ocak 2024 #2 önce microsoft store'u daha sonra xbox uygulamasını güncelle bende öyle çözülmüştü
Eren Cem 80+ Bronze Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 861 Dahası Reaksiyon skoru 305 İsim Eren Cem 9 Ocak 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 maxipex481 yazmış: önce microsoft store'u daha sonra xbox uygulamasını güncelle bende öyle çözülmüştü Devamı için tıklayın... Disk klasörünü silip yeniden oluşturdum ve çözüldü sorun teşekkürler genede.
maxipex481 yazmış: önce microsoft store'u daha sonra xbox uygulamasını güncelle bende öyle çözülmüştü Devamı için tıklayın... Disk klasörünü silip yeniden oluşturdum ve çözüldü sorun teşekkürler genede.