Neler Yeni

xbox game pass ultimate

Yusuf74

80+
Reaksiyon skoru
18
xbox game pass alacagım fakat ultimate ile normal arasında ki fark nedir bilmiyorum ultimate almadıgım zaman online oynayamıyor muyum yoksa 2side aynı mı ya da bilen varsa aralarında ki fark nedir başlık yanlıs olabilir ps plux xbo game pass tarzı konular için bir başlık göremedim yardımcı olursanız sevinirim.

Yanlış Bilgilendirme
xbox game pass alacagım fakat ultimate ile normal arasında ki fark nedir bilmiyorum ultimate almadıgım zaman online oynayamıyor muyum yoksa 2side aynı mı ya da bilen varsa aralarında ki fark nedir başlık yanlıs olabilir ps plux xbo game pass tarzı konular için bir başlık göremedim yardımcı olursanız sevinirim.
30 tl lik gamepass de online oynayamazsın ama 45 tl likte oynarsın bide 45 lira olmada bilgisayar ilede oynayabilirsin

30 TL lik gamepass de online oynayamazsın ama 45 TL likte oynarsın bide 45 lira olmada bilgisayar ilede oynayabilirsin
Yok öyle bir şey? 30 TL'lik gamepasste bal gibi online oynuyorum.Forza horizon 5'te battle royale oynadım dün.
Tek farkı bazen gamepass ultimate özel indirimler olması, hem konsol hem de bilgisayar oyunculuğunu kapsaması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,291
Üyeler
173,483
Son üye
Renz
Geri