pc içindi ama sağolTosla'da %15'lik bir indirim söz konusu ama maksimum 10 lira veriyor. Konsol için gamepass alacaksan şöyle yapabilirsin 250 liraya 12 aylık live gold kodu alırsın üstüne de 40 liraya gamepass ultimate aldığın zaman otomatik olarak 13 aylık gamepass ultimate hesabın olacaktır. Aylığı 20 liraya çok yakın bir fiyata gelecek. Bu live gold kodlarından maksimum 3 tane kullanabilirsin. Yani maksimum 37 aylık üyelik oluşturabiliyorsun o da hemen hemen aynı fiyata gelecektir. Live gold kodunu tosla uygulamasının içerisinden kartsız olarak alıp 9 lira indirimle alabilirsin. Tabii burada belli ki bir açık söz konusu ve bu açık her an kapanabilir. Bugün almayacaksan alacağın zaman tekrardan sorup bu yöntemin çalışıp çalışmadığını öğrenmen mağdur olmaman için önemli.
Xbox gruplarında müşteri hizmetlerinin artık böyle bir hizmet vermediği söyleniyordu. Aslı nedir bilmem ancak çok fazla kişi bundan söz etmişti.Böyle bir konu vardı geçerli mi hala emin değilim.
Rehber - Çok Ucuza Xbox Gamepass Ultimate Alma Rehberi
Selamlar Bugün size adım adım nasıl normal fiyatından çok daha ucuza Xbox Gamepass Ultimate alınacağı anlatacağım. Nasıl Alınır ? : 1.Adım : Bir Microsoft hesabı oluşturun. 2.Adım : Oluşturduğunuz Microsoft hesabına ödeme yapabileceğiniz bir kartı kaydedin. 3.Adım : 02123755065 Numarasını...forum.donanimarsivi.com
Dediğim yöntemle ultimate aldığın zaman hem konsolda hem pc'de kullanabilirsin ama ne kadar karlı olur ona senin karar vermen gerekiyorpc içindi ama sağol