Neler Yeni

Xbox ile aldığım oyunu bilgisayar ile nasıl oynarım?

KrAshmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berjan
Öncelikle merhaba,
Bundan 6 ay kadar önce Xbox Series S bir konsol aldım fakat 1 ay kadar önce sattım ve sağlam bir bilgisayar topladım. Şimdi sormak istediğim soru şu;
Xbox da aldığım oyunları bilgisayar da nasıl oynayabilirim lütfen biri yazabilir mi? Çünkü çok sağlam oyunlar aldım ve baya para döktüm. AC serisi mi dersin Cyberpunk mu dersin Tomb Raider serileri falan 50-60 civarı oyun aldım ve bunların heba olmasını istemiyorum. Lütfen bir yol söyleyin.

NightRose

80+ Bronze
Konsol için alınan oyunlar pcde oynanmıyor diye biliyorum

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,120
İsim
Semih
Platformlar farklı oynayamazsın diye biliyorum.

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
Fatih
Öncelikle merhaba,
Bundan 6 ay kadar önce Xbox Series S bir konsol aldım fakat 1 ay kadar önce sattım ve sağlam bir bilgisayar topladım. Şimdi sormak istediğim soru şu;
Xbox da aldığım oyunları bilgisayar da nasıl oynayabilirim lütfen biri yazabilir mi? Çünkü çok sağlam oyunlar aldım ve baya para döktüm. AC serisi mi dersin Cyberpunk mu dersin Tomb Raider serileri falan 50-60 civarı oyun aldım ve bunların heba olmasını istemiyorum. Lütfen bir yol söyleyin.
Bilgisayarına Xbox programini indir. Giris yap ve oyunları teker teker kontrol et bazen yukleyene kadar kütüphaneye gelmiyor. Xbox Play Anywhere etiketli oyunları bilgisayardan oynayabilirsin.

BeKo'O

80+ Silver
Dostum platform farklı bunu hesap ederek oyun alman gerekirdi. 5 ay kullanıp satmışsın. He ama en kötü gamepass ultimate alabilirsin pc için hem ucuz hem bi ton oyun var.

KrAshmer

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Berjan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum platform farklı bunu hesap ederek oyun alman gerekirdi. 5 ay kullanıp satmışsın. He ama en kötü gamepass ultimate alabilirsin pc için hem ucuz hem bi ton oyun var.
Ben oynarım diyordum da cidden konsol rezalet bir konsol. Eğlencesine forza indirsem her gün tadımlık atmak için zaten konsolun 1/3ü doluyor, geriye oyun indiremiyordum.

Top Bottom