Neler Yeni

Çözüldü✓ XBOX ONE KONTROLCÜ PCYE BAĞLANMIYOR BLUETOOTH İLE

Over1ord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
Merhabalar dostlar elimde Xbox ONE' a ait kontrolcu var TP link'in Bluetooth alıcısını aldım bugün Amazon.com'dan alıcı da sıkıntı yok PlayStation 4 kontrolcüsü bağlanıyor yalnız Xbox One kontrolcüsü görmüyor arama moduna getiriyorum gene görmüyor kablolu bağlayınca görüyor kablosuz Bluetooth'la bağlamak istiyorum acaba benim kolum eski nesil olduğundan dolayı mı Bağlanmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Kontrolcünün resmi aşağıda bu arada cihazda vesaire çalışıyor sıkıntı yok tek sorunum PC

Ekler

• IMG_1021.png
    IMG_1021.png
    1.6 MB · Hit: 3
  • IMG_1022.jpeg
    IMG_1022.jpeg
    15.1 KB · Hit: 2
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet Yanık
Merhabalar dostlar elimde Xbox ONE' a ait kontrolcu var TP link'in Bluetooth alıcısını aldım bugün Amazon.com'dan alıcı da sıkıntı yok PlayStation 4 kontrolcüsü bağlanıyor yalnız Xbox One kontrolcüsü görmüyor arama moduna getiriyorum gene görmüyor kablolu bağlayınca görüyor kablosuz Bluetooth'la bağlamak istiyorum acaba benim kolum eski nesil olduğundan dolayı mı Bağlanmıyor yardımcı olursanız sevinirim
Kontrolcünün resmi aşağıda bu arada cihazda vesaire çalışıyor sıkıntı yok tek sorunum PC
anladıgım kadarıyla bluetuta baglanıyor mu kol bağlanıyorsa ds4windows yükliyceksin otamatik bilgisayara etkinleştiriyor

Over1ord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Mehmet Yanık
Hayır bilgisayar hiç görmüyor cihazı
Bilgisayarınızın güncel Bluetooth sürücülerine sahip olduğundan emin olun windowsun sitesinden baktım güncel mi her şey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır bilgisayar hiç görmüyor cihazı

Bluetooth ile görmüyor kablolu görüyor
model series S mi

Over1ord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
Bilgisayarınızın güncel Bluetooth sürücülerine sahip olduğundan emin olun windowsun sitesinden baktım güncel mi her şey

model series S mi
DÜZ XBOX ONE İLK SERİ KOL

Over1ord

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Serkan
Sorunu çözdüm aslında çözmedim diyebilirim ama çözdüm benim cihazım Xbox One yani ne S Ne One x olduğundan dolayı 16 97 ve 15 37 model numaralı kontrolcü olduğundan dolayı (ilk seri Xbox One) çalışmıyor çalışması için ekstra aksesuar almak gerekliymiş böyle bir sıkıntı yaşamamak için PlayStation 4 ya da güncel bir nesil kontrolü tercih edin

Ekler

• IMG_1024.jpeg
    IMG_1024.jpeg
    795.4 KB · Hit: 0
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,150
Üyeler
171,522
Son üye